ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Referendumul pentru modificarea Constituției în sprijinul familiei tradiționale are susținători și în rândul marilor sportivi. Care nu se tem să apere cu voce tare credința în valorile creștine. Fostul jucător internațional de fotbal George Ogăraru a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj adresat tuturor românilor și să își responsabilizeze parlamentarii care îi reprezintă să voteze în favoarea organizării referendumului pentru familie:
 
 
„Să nu fim indiferenți sau naivi!!
Dacă vrem să mai existăm ca popor și neam va trebui sa îi responsabilizăm pe cei ce sunt în parlamentul României ca să nu ignore cele peste 3 milioane de semnături (oameni-români) care își doresc definirea familiei așa cum a fost dată de Dumnezeu și apărată cu prețul vieții de înaintașii noștri : soț și soție /Bărbat și femeie”, a scris George Ogăraru pe pagina sa de Facebook.

George Ogăraru a susținut încă din primul moment demersul Coaliției pentru Familie, un mesaj similar, de sprijin pentru românii care vor modificarea Legii fundamentale fiind postat și anul trecut.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat la finele săptămânii trecute că organizarea referendumului pentru modificarea Constituției în sprijinul protejării familiei tradiționale va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, cel târziu la începutul lunii noiembrie.
 
Anul trecut, în mai, Coaliția pentru Familie a depus la Parlament cele 3 milioane de semnături pentru revizuirea Constituției. Formularea propusă pentru articolul 48 alin. 1 din Constituție este: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor'”. Actualul text al Constituției se referă la căsătoria dintre soți.