ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Dincă a schimbat cu 180 de grade pista anchetei în cazul dispariției Luizei Melencu, după ce a renunțat la declarația inițială conform căreia ar fi ucis-o pe fată, iar acum susține că Luiza a fost preluată de „doi complici”.

Gheorghe Dincă susține acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane. Dincă a declarat că ar fi fost ajutat de mai mulți complici în cazul Luizei Melencu, potrivit Antena3.

La audieri, Dincă le-a spus anchetatorilor că în timpul unei vizite la Registrul Auto Român din Pitești a cunoscut un bărbat și o femeie cu care s-a împrietenit și care l-ar fi vizitat, ulterior acasă. El a spus că pe femeie, în vârstă de 20-25 de ani, o cheamă Petruța, iar pe iubitul ei îl cheamă Ștefan.

„După 20 de zile, Petruța a venit la mine cu o prietenă, am urcat în camera de sus, le-am spus să se facă comode, am coborât în beci să aduc băutură și am făcut cafea în camera de jos. Apoi am întreținut relații sexuale. La 1-2 noaptea a venit Ștefan cu încă doi bărbați. Când am coborât, unul m-a lovit cu toiagul în spate și am căzut jos”, sunt dezvăluirile care apar în mărturia lui Dincă, arată evz.ro.

Ulterior, Petruța ar fi revenit la el, după câteva zile de la incidentul violent, invocând că s-ar fi săturat de agresiunile lui Ștefan și au locuit împreună câteva zile, timp în care au întreținut relații sexuale. Cam în aceeași perioadă, a spus Dincă, a întâlnit-o pe Luiza Melencu, pe care a răpit-o, crezând că este prostituată, potrivit Antena 3.
 
„Pe 11 aprilie, Petruța a venit la mine, mi-a spus că Ștefan o bate, a rămas câteva zile și am făcut sex. Pe 14 aprilie, când Petruța dormea am plecat să cumpăr cafea și coniac. Am văzut-o pe Luiza și am vrut să o duc acasă, eram sătul de sex. Am auzit-o că a vrut să scoată banii și am crezut că e prostituată. Am dus-o în casă și apoi a venit Fane care a violat-o. După i-am prezentat-o Petruței și mi-a spus că îi place de ea. Luiza a băut vin”, a povestit Gheorghe Dincă.
 
Rechizitoriul in dosarul Caracal este în acest moment este finalizat, urmând să fie trimis pentru confirmare la Procurorul general al PICCJ, după care să ajungă la instanța Tribunalului Olt, au confirmat surse judiciare pentru Monitorul Justiției. Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, două omoruri calificate și profanare de cadavre.