ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a tunat împotriva posibilității înăspririi restricțiilor pandemice, anunțată după prima săptămână a postului Paștilor. El afirmă că va merge la slujba de Înviere indiferent de ce ordine ar mai putea da Raed Arafat, care e musulman naturalizat într-o țară ortodoxă și nu ar trebui să le prejudicieze creștinilor libertatea religioasă. 

„Paștele e Paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali la România TV

Până la ora publicării acestui articol, șeful DSU, Raed Arafat, nu a răspuns la afirmațiile patronului roș-albaștrilor. El era ocupat să explice pe Facebook de ce a inversat de la centru decizia locală de a pune capăt carantinării Timișoarei. 

După cum ActiveNews a relatat chiar azi, în ultimele două zile, în timp ce românii erau în stradă la proteste anti-restricții, politrucii aflați în funcții de conducere se întreceau în declarații pe la televiziuni sau pe social media în privința carantinării Capitalei, a închiderii în case pe timpul weekend-ului sau a introducerii interdicției de a circula noaptea începând de la ora 18:00. În mințile lipsite de viziune, orice fantasmă devine realitate!