ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din Grecia a dezvăluit că oamenii refuză să mai accepte sânge de la persoanele vaccinate, de teama că vor fi otrăviți cu serul experimental, relatează Euractiv.

Președintele Asociației Medicale din Patras, Anna Mastorakou, a cerut procurorilor să intervină: "Până acum, am văzut pacienți nevaccinați care refuzau intubarea, dar acum avem grupuri care refuză transfuzii."


"Dacă cineva intră în operație sau dorește o transfuzie și face parte din „grupul anti-vaxxers”, cere să nu-i fie transfuzat sânge de la o persoană vaccinată”, a spus ea.
 
Doctorița Mastorakou n-ar trebui să fie așa mirată pentru că Japonia a interzis oficial transfuziile de sânge și drept urmare, transplantul de organe de la vaccinați după ce  inventatorului tehnologiei ARNm, dr. Robert Malone, a recunoscut că vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii.
 

Donarea de sânge de către persoanele vaccinate anti-covid este sub analiza specialiștilor din Japonia. Potrivit autorităților, persoanele vaccinate nu vor mai putea dona sau să transfere sânge altor persoane, a informat Evenimentul Zilei.

La baza acestei decizii stă o posibilă diferență observată la nivelul sângelui după vaccinarea anti-covid a unui pacient. „Dorim să exprimăm recunoștința noastră sinceră pentru înțelegerea și cooperarea dvs. în ceea ce privește donarea de sânge. În ceea ce privește criteriile de acceptare pentru donarea de sânge pentru cei care au fost vaccinați cu noul coronavirus, suntem în proces de a-l evalua și eventual, lua în considerare în țară, așa că vă rugăm să înțelegeți că ne vom abține de la a dona sânge până când vor fi arătate criteriile.

Vă mulțumim pentru cooperare. În plus, standardul va fi decis până la începerea vaccinării pentru publicul larg și, odată ce va fi decis, vă vom informa pe site din nou. Așteptăm cu nerăbdare sprijinul dvs. continuu în viitor”, a declarat Societatea Crucei Roșii din Japonia, conform sursei citate.

Proteina „spike” a vaccinului anti-COVID pătrunde în fluxul sanguin, ceea ce poate explica miile de efecte adverse, de la cheaguri de sânge și boli de inimă la leziuni cerebrale și probleme de reproducere. 

„S-a făcut o mare greșeală. Nu am înțeles acest lucru până acum”, a declarat dr. Byram Bridle, imunolog și virusolog, profesor la Universitatea Guelph din Ontario, într-un interviu cu realizatoarea canadiană de televiziune Alex Pierson.

După cum a mai scris ActiveNews, Bridle este cercetător în domeniul vaccinurilor și a primit anul trecut un grant guvernamental în valoare de 230.000 de dolari pentru cercetări în domeniul vaccinurilor anti-COVID.

El a declarat că, împreună cu un grup internațional de oameni de știință, a formulat o solicitare către agenția de reglementare japoneză pentru a avea acces la un studiu confidențial asupra vaccinului Pfizer.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews