ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de experți de la Summitul Guvernului Mondial 2023 a discutat pe parcursul conferinței din această săptămână despre un „șoc”, care este necesar pentru a face tranziția de la o ordine internațională, către un guvern mondial unic.

Principalele teme care au fost în centrul atenției în ultimele trei zile au fost legate de inteligența artificială, necesitatea unei propulsări a tehnologiei dincolo de limitele atinse până acum, subiect abordat atât de Klaus Schwab cât și Elon Musk.

În cadrul unei discuții recente, liderii mondiali au afirmat că guvernarea, așa cum este ea în această perioadă, „nu are nici un sens”.

Pentru mine, marea întrebare este cum vom trece prin această transformare... Ea nu poate fi treptată, trebuie să fie determinată de un anumit șoc care se va produce." , se întreabă unul dintre membri.

VIDEO