ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La două zile după ce administrația DeSantis și-a dus la îndeplinire avertizarea că va reține fonduri de la districtele școlare care sfidează interdicția sa privind impunerea obligativității purtării măștilor, biroul guvernatorului republican a confirmat că Florida va începe să emită amenzi de 5.000 de dolari pentru întreprinderile, școlile și guvernele care solicită dovada vaccinării împotriva COVID-19, potrivit USA Today News.

Guvernatorul Ron DeSantis a semnat în luna mai un proiect de lege care interzicea pașapoartele de vaccinare, iar săptămâna trecută Departamentul de Sănătate al statului a stabilit modul în care acesta va fi implementat. Amenzile vor începe la 16 septembrie.

DeSantis este, de asemenea, angajat într-o luptă juridică împotriva companiei Norwegian Cruise Line - care navighează din porturile Floridei - și a cerinței sale ca pasagerii să prezinte o dovadă de vaccinare.