ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul AUR Adrian Axinia a depus la Secția 17 Poliție din București o cerere pentru a declara dispariția președintelui Klaus Iohannis, transmite BIZ Brașov. Iohannis nu a mai fost văzut de exact o lună de zile, din 18 decembrie 2024. Este posibil ca Famiglia Prezidențială să se afle la relaxare la cea de a 7-a Casă Iohannis, despre care se spune că se află în Florida, conform unor surse confidențiale. Pe contul său personal de Facebook deputatul a publicat solicitarea către Poliției și o scurtă intervenție video (mai jos):

 „Klaus Werner Iohannis nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023. Acesta este absent complet din spațiul public, neîndeplinindu-și obligațiile legale care îi revin conform fișei postului stabilită de Constituția României. Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă, acesta nu și-a îndeplinit obligațiile de serviciu trasate de Constituția României conform articolului 80 alineatul 2: „(2) Președintele României veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice. În acest scop, Președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate”, afirmă deputatul AUR, Adrian Axinia.

În editorialul său video de astăzi, și maestrul Ion Cristoiu se întreba în contextul protestelor naționale care au loc în aceste zile UNDE ESTE IOHANNIS

Parlamentarul AUR arată că „este important de știut ce s-a întâmplat cu cetățeanul Klaus Werner Iohannis pentru că sunt foarte mulți oameni care consideră a fi indispensabilă prezența domniei sale și care așteaptă răspunsuri la întrebări și soluții pentru problemele ridicate. Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi: cetățenii României. Dacă se află într-o situație de suferință, creștinește, am dori să-i fim sprijin”.

VIDEO: