ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cuvânt puternic al Înaltului Teodosie la slujba ținută întru apărarea Bisericii Izvorul Tămăduirii din Constanța de la demolarea dorită de liberalii Vergil Chițac și Felician Ovanesian (Video mai sus). Spicuim: „Biserica aceasta nu se va demola! Știut să fie lucrul acesta! Oricine ar vrea să o demoleze, nu se va demola! Rămâne Biserica lui Hristos și Hristos nu trebuie să fie și nu se lasă batjocorit! Temeți-vă de Dumnezeu și nu vă mai temeți de diavol și de boli că Dumnezeu este deasupra tuturor! Hristos S-a înălțat!”

 

Ura liberală și buldozerele


La Constanța, unul care se vrea liberal s-a apucat de treabă! Orașul pute! Mizeria este sufocantă, străzile arată ca dupå razboi, dar Liberalului îi plac bisericile. Dărâmate! 

Să vină buldozerele să dărâme turla peste Masa Altarului! Adică peste Hristos! Să cadă zidurile peste Sfintele Taine, ca să fie omul întunericului, transformat în instrumentul ce ce va da foc țării! 

Liberalii s-au ținut de cuvânt: Nimic pentru voi, totul pentru ei! Și pentru că nu le mai ajung furturile, delapidările, nenorocirile aduse peste acest neam, s-au gândit să-și încununeze opera de pârjolire a țării cu demolarea unei biserici. Care le stă în gât! 

Biserica, în general, le stă în gât liberalilor. Că despre useriști, nici nu mai e nevoie să vorbim. Nu există! De câtă ură trebuie să dai dovadă să ajungi să faci asemenea nebunie? De toată! 

Ura liberală față de România s-a văzut din momentul în care, profesorul ratat ne-a spus ca guvernul lui s-a ridicat pe morți. La comandă! Ura liberală s-a vazut clar din 2020, când ei, liberalii, au aruncat țara în haos, ștergându-se efectiv într-un loc rușinos cu democrația și Constituția. 

Ura liberală, s-a simțit în clipa în care morții noștri au fost aruncați în saci negri, goi, singuri, fără nimeni lăngă ei. Ura liberală s-a văzut, când una, nimeni în drum, a spus ca trebuie să se pună pepsiglas la școli. Rezultatele le vedem azi! Ministreasa vieții are 40000 de elevi care nu s-au înscris la examenul de bacalaureat! Dar se vrea stăpână peste un sector! 

Ura liberală s-a văzut, când au ieșit să vă spună să vă împărtășiți cu linguriță de plastic. Ura liberală s-a văzut când au "pus străjeri la mormânt" și Noaptea de Înviere s-a transformat în victoria lor. Au crezut ei! Liberalii!

Ura liberală s-a văzut, când v-au aruncat bolnavii din spitale, când ajutorul medical de urgență s-a sistat, când amenințările lor au ajuns la rang de lege! 

Ura liberală va îngropa așa zisul partid al lor, ăla de are un steag galben cu albastru! De fapt, toate steagurile cu albastru galben sau galben albastru! În ordinea pe care o doriți. 

Ura liberală, azi, într-o zi de vineri, aduce buldozerele Să-L dărâme pe Hristos! În timpul Liturghiei sau după? Că este interesant ales momentul! Vine sarbătoarea Pogorârii Sfântului Duh! Adică Harului Domnului pogoarå peste noi! Toți! 
Și fiecare va primi Focul Sfânt spre mântuire sau spre osândă! Pe unii îi va primeni și pe alții îi va răsplăti! După faptă! 
Dacă ai dat iubire, iubire vei primi! Dacă ai dat ură, ura aceea te va distruge! 

Buldozerul care vine să dărâme Casa Domnului, va dărâma în fapt pe ei! 
Pe Liberali!
Pentru totdeauna!