ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dacă aș fi președintele României, aș da un decret prezidențial pentru introducerea Ivermectinei imediat în tratatamentul bolnavilor de COVID” - afirmă faimosul medic Ion Alexie din America, fost medic personal al lui Michael Jackson și salvator al fostului fotbalist Mihai Neșu.

Dar simpaticul și reputatul medic român Ionache Alexie nu este singurul care susține importanța efectelor benefice ale Ivermectinei în tratamentul bolnavilor de Covid. Profesorul Andrew Hill de la Universitatea din Liverpool (studiu aici), a fost citat săptămâna trecută de Financial Times, unul dintre cele mai importante ziare ale lumii, cu afirmația că Ivermectina poate reduce riscul morții bolnavilor de Covid cu 75%.

De asemenea, The Times a anunțat că și Marea Britanie începe testele cu Ivermectină.

SmartRadio, postul condus de Marius Tucă, a tradus integral pentru români un video-interviu acordat publicației France Soir de dr. Andrew Hill. Echipa sa lucrează din februarie 2020 pentru a evalua diferite tratamente pentru Covid-19. De șase săptămâni pregătesc o meta-analiză a ivermectinei, un tratament promițător împotriva Covid-19 pentru cazurile severe, dar și medicament potrivit pentru profilaxia bolii.

Meta-analiza a fost publicată și rezultatele sunt încurajatoare, chiar dacă mai sunt încă patru studii noi de analizat. Discutăm cu el toate subiectele acestui tratament, mecanismul, dozajul, concentrația necesară, care nu are nevoie să atingă niveluri excesive, potrivit medicului.

Andrew Hill extinde cercetările și asupra studiilor din țări cu venituri mici (Iran, Bangladesh, Liban, India) care au utilizat cu succes ivermectina, cu rezultate notabile privind reducerea încărcăturii virale și beneficii în ceea ce privește rata mortalității. Nu sunt studii „Gold Standard”, dar este mulțumit că sunt realizate cu scopul de a trata și că rezultatele sunt vizibile, mai arată sursele citate.

Având în vedere importanța subiectului vă invităm să-l citiți în original aici: France Soir, sau în traducere aici: SmartRadio.

VIDEO, AICI: