ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă regimul autoritar al lui Trudeau v-a luat prin surpindere de când au început protestele pentru libertate, un clip video apărut recent vă va arăta că nu mai este nicio îndoială. El este un dictator în devenire, scrie revista Natural News.

Clipul datează din campania inițială a lui Trudeau împotriva premierului de atunci Stephen Harper, un parlamentar conservator care a condus Canada între 2006-2015. Clipul de la Sun News îl arată pe Trudeau adresându-se unui grup mai restrâns . El a fost întrebat care care este țara pe care o admiră cel mai mult.

Răspunsul logic ar fi fost "Canada", dar nu a fost așa. A fost China. Și de ce? Pentru că liderii Chinei sunt comuniști autoritari.

"Există un anumit nivel de admirație pe care îl am pentru China, pentru că dictatura lor de bază le permite să își schimbe economia într-o clipă și să spună "trebuie să devenim rapid cei mai ecologiști, trebuie să începem să investim în energie solară", a spus el mulțimii.
 
VIDEO:
 
 
El a încercat apoi să se joace cu pofta sa de autoritarism pe adversarul său de atunci, Harper.

"Există o flexibilitate la care, știu că Stephen Harper trebuie să viseze, de a avea o dictatură în care să poată face tot ce vrea, pe care o găsesc destul de interesantă", a adăugat Trudeau.

Din nou, Stephen Harper nu și-a mărturisit dragostea pentru dictatura Chinei, Justin Trudeau a făcut-o, în ciuda șiretlicurilor și a jocurilor de cuvinte.

Și i-am văzut pofta sa de tiranie în cuvintele și acțiunile sale recente care îi implică pe camionagiii de la Freedom Convoy.

De exemplu, în ultimele zile, Trudeau a recunoscut, de asemenea, că singurele proteste pe care le aprobă sunt cele cu care este de acord, adică cele care îi dau putere lui și Partidului său "liberal" autoritar.

În comentariile sale referitoare la Freedom Convoy, acesta a spus: "Am participat la proteste și mitinguri în trecut. Atunci când am fost de acord cu obiectivele, când i-am susținut pe cei care își exprimau preocupările și problemele, Black Lives Matter este un exemplu excelent în acest sens".

"Dar am ales, de asemenea, să nu mă apropii de proteste care au exprimat o retorică plină de ură, violență față de concetățeni. Și o lipsă de respect, nu doar față de știință, ci și față de lucrătorii din prima linie a sănătății și, sincer, față de cei 90 la sută dintre camionagii care au făcut ceea ce trebuie pentru a menține canadienii în siguranță, pentru a pune mâncare pe mesele noastre. Canadienii știu care este poziția mea. Acesta este un moment în care liderii responsabili trebuie să se gândească cu atenție la poziția pe care o au și cu cine se află", a adăugat el.

Ați înțeles? Wokeismul Black Lives Matter îl ajută politic, așa că este "de acord" cu el. Protestele de la Freedom Convoy sunt o respingere a mandatului său ridicol de vaccinare, așa că acestea nu pot fi permise.

De asemenea, el a atacat convoiul ca fiind compus dintr-o "mică minoritate marginală" de oameni care au "opinii inacceptabile".

"Ceea ce auzim de la unele persoane asociate cu acest convoi este complet inacceptabil", a adăugat el la vremea respectivă.

Comentariile respective au atras batjocura și ironiile altora, inclusiv ale liberalilor.

"S-ar părea că așa-numita 'minoritate marginală' este de fapt guvernul", a scris pe Twitter miliardarul Elon Musk, fondatorul SpaceX.

Recent, Elon Musk l-a comparat pe Trudeau cu Hitler. Vedeți AICI