ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Imaginile momentului vin de la Mureș acolo unde este scandal între jandarmi și fermieri. Forțele de ordine s-au pus în fața utilajelor agricole în timpul protestului național al fermierilor, relatează Antena3.

Fermierii s-au îmbrăncit cu jandarmii în Mureș, în cadrul protestului național al fermierilor români, pentru că nu au fost lăsați să intre cu tractoarele pe un anumit sector de drum.
 
FOTO:

Imaginile momentului! Scandal între jandarmi și fermieri la protestul național. Forțele de ordine s-au pus în fața utilajelor 827444

Imaginile momentului! Scandal între jandarmi și fermieri la protestul național. Forțele de ordine s-au pus în fața utilajelor 827445
 
Imaginile momentului! Scandal între jandarmi și fermieri la protestul național. Forțele de ordine s-au pus în fața utilajelor 827447

ȘTIRE INIȚIALĂ: Apar primele incidente la protestul fermierilor! Jandarmii au încercat să-i blocheze pe protestatarii de la Vama Nădlac, astfel că au fost câteva momente de îmbrânceli între forțele de ordine și fermieri, transmite Știripesurse.
 
De asemenea, un tractor a încercat să intre pe contrasens și să rupă cordonul de jandarmi în timpul protestului fermierilor de la Tg.Mureș. Alte mișcări de protest se desfășoară în diferite zone ale țării.

Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș a explicat cum s-a produs incidentul de la protestul fermierilor. „În timpul protestului care se desfășura în Târgu Mureș, unul dintre participanți a fost oprit de forțele de ordine în momentul în care a încercat să pătrundă cu tractorul pe contrasens. În urma acestei acțiuni, protestatarii au încercat să rupă cordonul format de forțele de ordine. Ca urmare a acestui incident, nu au fost înregistrate violențe și nicio persoană nu a fost rănită”, au anunțat jandarmii mureșeni, relatează Mediafax.