ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tren care transporta peste 113.000 de litri de combustibil propan a deraiat în Florida, la doar câteva săptămâni după ce un tren care transporta substanțe chimice toxice s-a răsturnat în Ohio, relatează Daily Mail.
 
Șase vagoane ale companiei Seminole Gulf au căzut de pe șine în apropierea unei tabere de persoane fără adăpost la granița dintre comitatul Sarasota și Manatee.

Cinci dintre vagoane transportau gips-carton, în timp ce al șaselea transporta propan. Un alt vagon de tren care nu s-a răsturnat transporta, de asemenea, propan în acel moment, și a sărit de pe șine în timpul deraierii parțiale.

Până în prezent, nu există semne că ar fi existat scurgeri de propan și nu au fost raportate răniți. Dar ordinele de evacuare ar putea intra în vigoare în zonă în timp ce echipele încearcă să descarce combustibilul.