ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă un deces subit, fără cauze aparente: Doru Clabescu, un șef de direcție din Ministerul Economiei, a murit vineri, la vârsta de 54 de ani, fiind găsit fără suflare în biroul său, informează EVZ.ro

 
Directorul Direcției Contencios a Ministerului Economiei a decedat în timpul serviciului, în urma unui atac cerebral. Doru Clabescu fusese, în trecut, subprefect al județului Călărași.

După ce l-au găsit mort în biroul său, angajații au sunat la numărul unic de urgență. Un echipaj SMURD a ajuns la scurt timp la Ministerul Economiei.

Medicii au încercat resuscitarea lui Doru Clabescu timp de aproximativ o oră, fără succes, însă. Poliția urmează să stabilească cu exactitate cauza morții sale.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului este condus de USRistul Claudiu Năsui. USR-PLUS și-a făcut un titlu de glorie din susținerea campaniei de vaccinare cu serurile experimentale Covid. 

Având în vedere că atacul cerebral este unul dintre potențialele efecte adverse ale „vaccinurilor” Covid aflate în faza III de studii clinice, ActiveNews a trimis o solicitare de presă la Ministerul Economiei pentru a afla dacă li s-a impus angajaților vaccinarea și dacă Doru Clabescu era sau nu vaccinat.
 
Atragem atenția că și colonelul Valeriu Gheorghiță, șeful CNCAV, are obligatia sa verifice daca defunctul se vaccinase anti-Covid și să anunțe public - în interesul cetățenesc -, dat fiind că are la îndemână mijloacele pentru a face această verificare și a avertiza apoi populația asupra pericolelor unor atacuri cerebrale în cazul vaccinurilor. 

Vă vom ținem la curent în privința răspunsului. Până atunci, notăm că nu se cunoaște deocamdată cauza morții fostului director. Dumnezeu să-l odihnească în pace!