ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În această dimineață, în jurul orei 06.30, în municipiul Adjud, un bărbat de 60 de ani a murit subit, la volan, în timp ce-și conducea autoturismul pe DN 11 A, din direcția Onești către Adjud, informează Ediție de Vrancea.

La Adjud, în sensul giratoriu dintre DN 2 – E 85 cu DN 11 A, șoferul și-a pierdut cunoștința, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune ușoară cu un stâlp de metal pentru iluminatul public. Noroc că nu era trafic la ora aceea pentru a provoca și un alt accident.

Având în vedere viteza cu care circula și pagubele extrem de reduse la impactul cu stâlpul (a se vedea foto), impactul nu putea genera moartea șoferului. În aceste condiții, devine clar faptul că bărbatul a murit subit, pierzând, evident, controlul asupra mașinii, scrie publicația din Focșani.

Echipajul de Ambulanță sosit la fața locului pentru a constata că omul este mort.

Poliția locală a titrat decesul ca „accident mortal”. De acord; dar cu ce s-a accidentat bietul om înainte de a-și pierde cunoștința?

Vedeți și  Accident cu mort subit în mers, la doar 44 de ani, pe DN 17. A căzut cu capul pe volan: infarct miocardic acut. La București, tramvaiul 1 blocat după ce unui călător i s-a făcut rău

Dumnezeu să-l odihnească în pace!