ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai bogat om al lumii, Elon Musk, care ar fi organizat o mare petrecere la Castelul Bran, potrivit unor așa-zise informații de presă rostogolite pe toate canalele, se pare că nu a venit deloc în România, informează Capital.
 
La rândul ei nici actrița Angelina Jolie nu a ajuns, potrivit unor surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. De altfel, presa anglo-saxonă de vedete, o arătau zilele acestea la cumpărături cu fiica sa.

Ambii cetățeni americani ar fi trebuit să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării, indiferent de modul în care au ajuns în România.
 
Toată presa centrală și de stat, care se presupune că are informații de la surse oficiale și se pretinde etalon al luptei "anti-fake-news", inclusiv TVR, a răspândit un mare fals, în care am călcat chiar și noi văzând atâtea "surse sigure", cu rezervele de rigoare pe care ni le-am luat prin formul[rile „ar urma”, „s-ar afla”, „ar fi venit”, ceea ce nu s-a întâmplat la „case mai mari”. Credeți în Presă! Credeți în Știință!
 
Citiți pe această temă: