Fost inspector general în București, mort în condiții misterioase, titrează EVZ.

Un fost inspector general din București, Ioana Mihaela Neacșu a murit subit, la finalul unei ore de fitnes, după ce a făcut un accident vascular cerebral. ActiveNews a înregistrat mai multe cazuri similare de morți subite după vaccin în urma unor accidente vasculare cerebrale urmate de stop cardio-respirator, riscuri expuse și într-un studiu american înaintat autorităților federale ale SUA.

Citiți  Asistentă medicală din Wisconsin, în vârstă de numai 28 de ani, a făcut anevrism și a intrat în moarte cerebrală la 5 zile după a doua doză de vaccin experimental Pfizer bazat pe ARNm

Ca atare solicităm public Coordonatorului campaniei de vaccinare anti-Covid-19, dr. Valeriu Gheorghiță, să informeze cu responsabilitate opinia publică - pentru a elimina această suspiciune în cazul în care nu este așa - dacă Ioana Mihaela Neacșu s-a vaccinat anti-Covid și dacă da, când.

O altă întrebare, în „lumina” „indicațiilor prețioase” ale ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu: PURTA MASCĂ?

Fosta șefă a Inspectoratului Școlar București a murit subit, joi seara, într-o sală de fitnes, conform primelor informații. În vârstă de 49 de ani, aceasta a suferit un accident vascular cerebral. Fostul inspector general a intrat stop cardio-respirator, chiar la finalul unei ore de sport. Ea nu era cunoscută cu probleme medicale, fiind o persoană activă.

Vestea acestui deces fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București, conform Edupedu.ro. Site-ul citat ne informează că victima „s-a simțit rău, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator”.

„Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a spus actualul inspector general Ionel Pușcaș, conform sursei citate.

La intrarea în Inspectoratul Școlar al Municipiului București colegii inspectorului au amenajat un loc special. Aici au fost depuse flori și lumânări în memoria Ioanei Mihaela Neacșu.

Ultima postare a Mihaelei Neacșu

Duminică, pe 28 februarie, Ioana Mihaela Neacșu a făcut o postare pe Facebook. Ea a citat din poetul austriac Rainer Maria Rilke câteva versuri de primăvară:

„Primăvara s-a întors./Pământul este precum un copil care știe poezii…”

Dumnezeu să o ierte!

Vedeți și UPDATE / BILANȚUL ACTIVENEWS. ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-au vaccinat cu PFIZER / BioNTech. BILANȚUL NEGRU înregistrat de ACTIVENEWS