ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După prezența la Jocuri de putere de la Realitatea TV, Ioanei Picoș-Făgădaru i s-a adresat o scrisoare deschisă semnată de un cetățean român, Cătălin Stelian - Shanks, homosexual, care trăiește în America și este "căsătorit" cu un alt bărbat homosexual. 

Actrița îi răspunde românului, demontând clar, cu argumente și bine documentat clișeele folosite de homosexuali, în general, pentru a-și susține cauza, dar și acuzațiile care i se aduc.

 "Stimate domn (sper că mă exprim corect) îmi pare rău dar dumneavoastră sunteți acela care nu vrea să vadă realitatea, ci o privește ideologic. Din multele neadevăruri și încercări de manipulare din scrisoarea dumneavoastră mă voi opri doar la câteva. Ați spus așa "Nimeni nu a devenit homosexual". Stimate domn sunt multe studii care dovedesc contrariul. 

Cel mai recent este studiul care îi aparține chiar doamnei doctor (membră APA - Asociația Psihologilor din America) Lisa Diamond. Aceasta este psiholog american și feministă. Este profesor în comportament psihologic și sănătate psihologică la Universitatea din Utah. Cercetările dumneaei se focusează pe dezvoltarea orientării sexuale, identitate sexuală și atașament. Ea a concluzionat că homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual! Aici sunt 2 link-uri ale studiului care concluzionează că orientarea sexuală este fluidă adică se poate schimba pe parcursul vieții.", scrie purtătorul de cuvânt al Marșului pentru Viață România pe contul său de Facebook, care îi reamintește și mărturia unuia dintre foștii homosexuali care acum a revenit la heterosexualitate.

Ioana Picoș-Făgădaru răspunde acuzației potrivit căreia "sunt sute de mii de tineri care se simt frustrați și vinovați pentru că oameni ca tine le spun că sunt anormali", catalogând-o drept o altă minciună, mărturie stând numeroasele studii și statisticile care arată că homosexualii "sunt depresivi, au multe tentative de suicid și au o rată mare de boli și toate acestea într-o țară liberă."

"Ați mai spus așa: "căsătoriile homosexuale nu vor afecta cu nimic societatea". Stimate domn, din societate fac parte și copiii care au fost adoptați de homosexuali și care acum, adulți fiind, dau mărturie că au avut o copilărie traumatizantă și chiar se opun căsătoriilor homosexuale. De asemenea sunt și homosexuali care se opun căsătoriilor între homosexuali și adopției de copii de către homosexuali. 

O altă afirmație mincinoasă în scrisoarea dumneavoastră este și aceasta "Știi că până acum nu a existat niciun cuplu de persoane de același sex care să își fi bătut, agresat sau abandonat copiii?" Iată câteva exemple tragice și care sunt cunoscute la nivel mondial căci au fost șocante: Un cuplu de homosexuali din Australia a cumpărat din Rusia un copil pe care l-a abuzat sexual timp de mai mulți ani. Oamenii legii au descoperit că Newton și Truong și-au abuzat copilul adoptiv și au permis altor opt bărbați să facă același lucru, începând de când băiatul a împlinit opt ani. Și cazul bebelușului Liam Fee care a venit pe lume în august 2011, într-o familie heterosexuală. Patru luni mai târziu, mama lui, Rachel (31 ani), a plecat de acasă, pentru a forma un cuplu cu o altă femeie, Nyomi Fee (29 ani). Ȋn primăvara anului următor, tatăl lui Liam a pierdut orice legătură cu fiul său, iar în iunie 2012, Rachel și Nyomi Fee și-au unit destinele, prin parteneriat civil. La 22 martie 2014, Liam a fost ucis cu o lovitură puternică în piept, care i-a rupt inima. Avea 2 ani și 7 luni. La autopsie stabilindu-se și că, nu cu mult timp înaintea decesului, copilului îi fuseseră fracturate o mână și piciorul din șold."

Indiferent de sexualitate, oamenii sunt diverși. Cum există heterosexuali violenți, există și homosexuali violenți.

"În ceea ce privește fotografiile cu mine în costum de baie, un minim de rațiune ar permite oricui să facă diferența dintre o ședință foto făcută de un fotomodel într-un studio, și o paradă homosexuală desfășurată în mijlocul orașului, cu oameni în fundul gol și organele genitale expuse, comportamente sexuale explicite, uneori chiar în preajma copiilor", își încheie argumentația Ioana Picoș-Făgădaru.