ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reputatul publicist Ion Cristoiu disecă în Jurnalul său TV penibilele producții propagandiste post-sovietice pro-vaccinare ale Guvernului din România (video mai sus).

Campania de 11 clipuri pro-vacciniste plătite de Guvern (cu cât, vorm afla) - din banii tuturor contribuabililor, inclusiv a celor 80% care nu s-au vaccinat - este ilegală, după cum a informat avocata Elena Radu chiar prin intermediul ActiveNews, săptămâna aceasta: Orice publicitate la vaccin este interzisă, potrivit legislației europene și românești. ÎN ATENȚIA GUVERNULUI!

Mai mult, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob mai informează că toată campania este și plagiată, de la o tânără unguroaică.

Cu o seară înainte, Cristoiu se ocupase în mod special de clipul lui Cîțu și fudulia lui, după cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos:

Despre ce conține vaccinul - sloganul plagiat de Guvernul lui Cîțu - ne spune mai mult clipul devenit viral pe platforma americană alternativă de social media GAB, care reprezintă o compilație video de la presa americană parțial liberă: