ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția președintelui SUA, Jill Biden, se află în drum spre România și a făcut o postare pe Twitter în care împărtășește cu ce gânduri vine pe meleagurile noastre și, apoi, ale Slovaciei. Prima doamnă a Americii vrea să celebreze „Ziua Mamei” alături de ucrainencele refugiate în spațiul carpato-danubiano pontic și nu numai. Într-adevăr, doar femeile sunt lăsate să plece din Ucraina, bărbații fiind reținuți în vamă și trimiși la război, chiar și dacă se „autoidentifică” drept femei.

„Sunt în drum spre România și Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei alături de mamele și copiii ucraineni care au fost forțați să își părăsească locuințele din cauza războiului lui Putin.

De asemenea, voi vizita trupele americane (din România și Slovacia, n.r.) și îmi voi exprima recunoștința pentru eforturile de ajutorare ale țărilor vecine și ale lucrătorilor umanitari”, a transmis Jill Biden, vineri, pe Twitter
 
România a fost recent vizitată și de vicepreședinta SUA, Kamala Harris, pe care Joe Biden o confundă când cu președintele SUA, când cu prima doamnă a SUA. Momentan, Kamala își revine după îmbolnăvirea de coronavirus, una dintre „binefacerile” celor 4 doze de ser experimental „sigur și eficient”, la care încă face reclamă. În orice caz, Kamala Harris nu are compasiune față de refugiați nici cât Jill Biden, deoarece vicepreședinta SUA a izbucnit în râs la o conferință de presă din Polonia când a fost întrebată ce vor face Statele Unite pentru ucrainenii care se refugiază pe teritoriul american.