ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reporterul de televiziune din Canada Matthew Rodrigopulle, complet vaccinat și cu boosterul făcut, a murit subit și neașteptat la domiciliul său din cauza unei probleme cardiace, la doar 24 de ani.

„Verificatorii de date” și mass-media oficială încearcă să nege faptul că injecțiile experimentale de terapie genetică ar putea avea legătură cu moartea sa, transmite Fundația americană RAIR.

Este de necontestat faptul că prezentatorul Matthew Rodrigopulle, în vârstă de 24 de ani, a fost „complet vaccinat” și cu boosterul făcut, după cum a declarat chiar el (foto), scrie sursa citată.

Redacția canalului canadian de știri „Global Regina” era mândră că toți angajații săi au primit controversatele injecții. Tânărul a recomandat, de asemenea, vaccinarea și purtarea măștilor prin intermediul aparițiilor pe rețelele de socializare. El era bucuros și pentru faptul că în provincia Saskatchewan copiii sunt acum „vaccinați” de la vârsta de cinci ani.

În aceeași provincie canadiană, o fiică a acuzat: Injecția booster Covid MI-A UCIS MAMA în 7 minute: „A căzut moartă înainte de a ajunge pe podea”. MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE

Moartea subită a tânărului jurnalist i-a fost anunțată pe post de o colegă moderatoare, care a izbucnit în lacrimi când a prezentat știrea. VIDEO: