ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Punctul de vedere al Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România este ca Dosarul Mineriadei este instrumentat necorespunzător, cu încălcarea prevederilor legale.

Activitatea procurorilor delegați este mânată de o abordare pompieristică, ce urmărește, ca și în anii precedenți, aruncarea prafului în ochii opiniei publice și protejarea unor personaje cu vinovații clare.”, spunea Viorel Ene, președintele AVMR, într-un articolul publicat de ActiveNews în 2016 (!):

Asociația Victimelor Mineriadei furnizează noi documente despre Monica Macovei și acuză „regimul Soroș-Cioloș-Iohannis": „Parchetul General a găsit în sfârșit vinovații - tinerii bătuți de mineri în 13-15 iunie 1990" (FOTO Documente)

De atunci se pare că nimic nu s-a schimbat, după cum putem asculta chiar în acest scurt interviu VIDEO luat la 33 de ani de la evenimentele criminale din 13-15 iunie 1990:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews