ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un director executiv al Pfizer a declarat în cadrul unei Comisii speciale a Parlamentului European că gigantul farmaceutic nu știa dacă vaccinurile COVID-19 cu ARNm, produse în masă și impuse în mod frecvent, vor opri transmiterea virusului, dar le-a impus oricum pentru a ține pasul cu "viteza științei", relatează Life Site News.
 
Reamintim că, de teamă că ar putea fi anchetat pentru contractele de vaccinuri COVID, directorul general Pfizer Albert Bourla a refuzat să mai depună mărturie în fața Comisiei Parlamentului European.
 
Propaganda sufocantă a complicilor la crima mondială, inclusiv din România, a fost că ”Te vaccinezi și protejezi”... bunica, familia, vecinii, cățeii... ActiveNews a atras atenția prin zeci de studii disponibile în secțiunea COVID că vaccinarea NU oprește transmiterea Covidului, doar pentru a fi catalogați drept „conspiraționiști” și autori de „fake-news” de adevărați răspândaci amatori sau semiprofesioniști ai dezinformării, manipulării și falisificării, de la SNSPA-ista Alina Bârgăoanu la sectoristul din cartierul Ciocana Dan Dungaciu. Cineva trebuie să plătească pentru odioasa minciună oficială care A UCIS, UCIDE și va continua SĂ UCIDĂ oameni.

Președintele Pfizer pentru piețele internaționale dezvoltate, Janine Small, a făcut acest comentariu în timpul unei reuniuni speciale de luni a comisiei speciale a Parlamentului European de la Bruxelles, ca răspuns la întrebările deputatului olandez Rob Roos și ale europarlamentarului croat Ivan Sincic, un oponent vocal al certificatelor COVID-19.
 
 
Atât Roos, cât și Sincic au adresat o serie de întrebări în timpul reuniunii comisiei, inclusiv dacă Pfizer a efectuat sau nu teste verificate în mod independent asupra medicamentelor înainte de a fi lansate pe piața europeană.

La un moment dat, Roos i-a cerut în mod explicit lui Small să ofere un "răspuns clar" cu privire la faptul că vaccinul Pfizer COVID a fost "testat în ceea ce privește oprirea transmiterii virusului înainte de a intra pe piață".

"Dacă nu, vă rog să o spuneți clar", a spus europarlamentarul.

"În ceea ce privește întrebarea dacă știam despre oprirea imunizării transmiterii înainte de a intra pe piață, NU", a răspuns Small, râzând.

"Acestea, știți, a trebuit să ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei pentru a înțelege cu adevărat ce se întâmplă pe piață", a spus ea, adăugând că firma "face totul cu risc".

Marți, Roos a trimis un mesaj prin Twitter, susținând că răspunsul lui Small dovedește că gigantului farmaceutic nu știa dacă vaccinurile anticovid vor opri transmiterea.

"În cadrul unei audieri COVID în Parlamentul European, unul dintre directorii Pfizer tocmai mi-a recunoscut: la momentul introducerii lor, vaccinurile nu fuseseră niciodată testate pentru a opri transmiterea virusului", a declarat Roos.

"Acest lucru înlătură întregul temei juridic al certificatului COVID", a argumentat el. „Acesta a dus la o discriminare instituțională masivă, deoarece oamenii au pierdut accesul la părți esențiale ale societății."

"Consider că acest lucru este șocant, chiar criminal", a spus Roos. "Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că "o faci pentru alții". Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină".