ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cei cinci membri ai familiei preotului Marius Gabriel Bărăscu, decedat pe 7 august 2019 în urma tragicului accident rutier de la Cleja, au primit o locuință nouă, după ce casa parohială în care trăiau nu a mai putut servi ca locuință de serviciu a preotului răposat cu 6 luni în urmă și a familiei sale, potrivit Agenției de știri Basilica.

Cumpărarea unui apartament la Bacău pentru familia Bărăscu a fost posibilă mulțumită implicării unui om de afaceri (care a dorit să rămână anonim), a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului și a Arhiepiscopiei Bucureștilor, care au răspuns colectei demarate de Asociația Creștină „Brațele lui Dumnezeu”. 

Cu toate acestea, preoteasa Bărăscu Anca Petronela și cei patru copii mai au de întâmpinat multiple provocări în noua viață pe care o duc fără sprijinul unuia dintre capii familiei. De aceea, apelul la donații rămâne actual în continuare.

„Lăsăm în următoarele rânduri, contul în care se pot face donații pentru a-i sprijini pe termen lung.

Rugăm distribuirea acestui mesaj către cât mai mulți credincioși.

Titular cont: ASOCIAȚIA CREȘTINĂ BRAȚELE LUI DUMNEZEU
CONT LEI: RO05BTRLRONCRT0507486301
CONT EURO: RO52BTRLEURCRT0507486301”, se arată în cea mai recentă postare de pe pagina de social media a asociației.

ActiveNews a anunțat anterior că doritorii pot face donații pentru familia preotului decedat și în contul deschis la Banca Transilvania pe numele soției, Bărăscu Anca Petronela:

IBAN : RO94BTRLRONCRT0271354301.