ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Paris cetățenii revoltați au protestat pentru al DOUĂZECI ȘI NOUĂLEA weekend consecutiv împotriva restricțiilor liberticide, a impunerii pașaportului „vaccinal” la locul de muncă și a vaccinării obligatorii cu serurile experimentale Covid. Ei cer încetarea politicilor lui Emmanuel Macron - cel care a insistat pentru impunerea pașapoartelor - și ale guvernului care i-a pus pe mulți dintre angajați să aleagă între vaccinare și serviciu. VIDEO:

Sute de parizieni au împrejmuit sediul companiei Pfizer, producătoare de seruri experimentale Covid, strigându-le președintelui Macron, premierului și altor politicieni că sunt „asasini”. Și la manifestația Mișcării Patrioților lui Florian Philippot din Paris, oamenii s-au adunat din nou în număr mare pentru a spune DA Libertății și NU lui Macron și tiraniei. Printre steagurile Franței au apărut și steaguri ale Canadei, precum și ale câtorva țări europene. VIDEO: 

 
 
La Grenoble, premierul Jean Castex, cel care anunțase transformarea pașaportului „sanitar” într-unul „vaccinal”, excluzându-i pe toți cetățenii sănătoși dar nevaccinați, a fost huiduit și insultat în timpul vizitei sale oficiale. VIDEO: 

Și la Lyon s-a ieșit în stradă pentru Libertate, după cum o arată fotografia de mai jos: 

Și în alte țări din Europa manifestațiile anti-vaccinare și anti-pașaportizare „sanitară” sunt în toi, printre care Austria și Germania (Konstanz, Augsburg, Frankfurt). 

Nu uităm nici de Melbourne, locul de unde a fost expulzat nevaccinatul Novak Djokovici, dar unde populația protestează în fiecare weekend împotriva obligativității vaccinării. VIDEO: