ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o lună, un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, care suferea de insuficiență renală și făcea dializă, a murit după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Andrei Zaharia s-a stins din viață la mai puțin de 48 de ore după ce a primit rapelul. Cauza morții notată de medici: stop-cardiorespirator.

Fără nici o competență în materie, DSP Vaslui a susținut imediat printr-un comunicat „evoluția cazului nu poate fi în legătură cu vaccinarea anti-Covid”. Un asemenea comunicat, dat înainte de orice rezultat al vreunei investigații arată nivelul și viteza fugii de responsabilitate din birourile funcționărimii DSP, notam în urmă cu o lună.

În fapt, ancheta declanșată la cererea familiei nici azi, după o lună, nu s-a finalizat. ActiveNews a stat de vorbă cu fratele victimei, Romeo Zaharia, cunoscut artist liric. Romeo Zaharia ne-a spus. conform declarațiilor pe care le prezentăm mai jos, că familia așteaptă rezultatele și caută dreptatea.

Romeo Zaharia (foto): „Îi vom da în judecată, pentru că au fost prea multe nereguli, atât în declarații cât și în procedură. Pe ceritificatul de deces au apărut substanțe pe care fratele meu nu le lua. De unde insulină dacă nu era diabetic? Cum se poate inventa așa ceva? Cineva trebuie să fie responsabil. El făcea dializă, asta e altceva. Și era foarte bine. Scăpase și de Covid. Nu trebuia să facă vaccinul. S-a spus că vaccinul e sigur. Iar noi avem acum dovada cât de sigur e. Atât eu cât și soția lui Andrei (video mai jos) asta credem că l-a răpus: vaccinul. Vaccinul l-a ucis. Așteptăm rezultatele pentru a merge mai departe cu acțiunea noastră în justiție. Și o vom declanșa oricum, dacă nu vor apărea mai repede, pentru că ni s-a spus că poate să dureze chiar și un an!”

ActiveNews vă va ține la curent cu evoluția situației. În urmă cu o lună, fratele lui Andrei declara:

Romeo Zaharia: "I-am spus să nu facă vaccinul. Mama nu mai face rapelul! Îi este frică!” 

„Eu i-am spus să nu facă vaccinul, pentru că avea anticorpii deja, dacă a făcut Covidul. De frică a făcut vaccinul! Au făcut și alți colegi de la dializă. A pus-o și pe mama să facă. Mama a făcut tot Pfizer, dar acum nu mai face rapelul pentru că îi este frică.”

Vineri dimineața, înainte de dializă, la 11 fără câteva minute, a făcut vaccinul Pfizer. Starea lui era relativ ok, dar prietenii spun că în ultima perioadă era mai galben, mai slăbit, din ianuarie încoace, de când a avut Covidul. Sâmbătă seara a ieșit în oraș, a băut o citronadă la un restaurant. A început să se simtă rău noaptea, acasă, în somn, cu soția sa în pat. La 4 dimineața, ea a început să țipe, pentru că el nu mai putea să respire.

A sunat la 112, au venit acasă medicii, l-au resuscitat două ore, a plecat cu puțin puls din casă și a făcut stop cardio-respirator la spital. La 8:15 s-a declarat decesul, după ce l-au dus la UPU. Pe certificatul de deces scrie stop-cardiorespirator și faptul că era insulino-dependent.”

Dumnezeu să-l ierte!

În reportajul Antena 3 de aici puteți vedea istoria cazului:

Reamintim studiile americane ignorate total de autorități, care arată o cauzalitate între vaccinuri și decese din motive cardiovasculare:

ATAC DE CORD. De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România

O posibilă cauză a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui. STUDIU american ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

Acesta a fost al 16-lea caz apărut public după cele două noi cazuri suspecte despre care a aflat presa din Prahova, care vin după moartea militarului de 47 de ani de la Unitatea din Mamaia, care era al 13-lea deces înregistrat de presă după vaccin, considerându-l al 12-lea pe cel al profesoarei Adriana Bunea din Oradea, survenit după decesele învățătorului de 45 de ani din Mioveni și funcționarului de 46 de ani din Tg. Jiu. Primul caz despre care am aflat, nerecunoscut de autorități, este al asistentului medical Sorin Săvulescu de 49 de ani din Mangalia - caz investigat de ActiveNews. La aceastea se adaugă și PRIMUL DECES DUPĂ VACCINARE ÎN BASARABIA. Un bărbat de 70 de ani din Republica Moldova a decedat la o zi după vaccinare