ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „...E proiectul meu de suflet. Primul lucru trebuie să facem un cadastru. Când îl vom face vom vedea unde se extinde domeniul public. Promenada verde de 44 de km va fi și pentru bicicliști, oameni care vor SPAȚIU DE PROCREERE.(...) Vor putea ajunge și pe bicicletă. Ea va fi o Revoluție.” (Clotilde Armand, primarul Sectorului1 al Municipiului București, declarație publică, 4 octombrie 2020, conform EVZ)


Bună zioua,

Sunt Clotildă Arman' și suntem foarte supărați, eu și sosul, deoarece prrrimariúl bolchevic Tudoraché a denatiurat le sens de cuvântul „procreere” care înseamnă să te plimbi și atunci multă lume a râs de mine și a zic că am „lagune” în conversasion...

Asta din cauzá că după „remunerarea” votiurilor, Tudoraché a fost „fortuit” să acsepteze că eu am castigat cu minius 200 de votiuri!

Țin să presizez că e doar o aberation frauda și că eu am în „jantă” prosesele verbale corect!

Nu înțeleg cum poate acest bolchevic să se ia de mine care am fost singuriúl bebelușă albă din Caraibe, de s-a mirat și le docteur „futurolog” care a avut grijă de grossesse!...

Și, dans la jeunesse eu am fost un student „iminentă”, căci încă din vremea studenției mă prrrreparrrram pentru a fi un bun „conductor” și-un „maistru” în mânuirea banilór. Iar „pronumele” meu nu se traje din „clocotildă” cum minte PESEDEUL care este un parrrrtid toxiquă et criminel!!!

Dar, bien!!! dacă va fi nesesar, o să-mi iau un dicsioner care să mă învasă să pronuns corectăman... Și un „grafician” care să înseleagă ce scriu eu pe orice „coa...e” de hârtie . Și o să scriu și sans erreur, deoarece je posed o reală „dependință” de perfection.

Și-o să devin „imundă” la toate asesté aberrrrasion ale PESEDEULUI!

Egalité! Fraternité! Ambiguité! Falsifié!

Jos PESEDEUL și doamna Dănsilá care nu știe să vorbește și est analphabète și popor rrrromân nu mai suporrrrtează!