ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a fost citat la DNA, vineri, pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum. Fostul lider PSD a fost adus, în cursul dimineții, la Direcția Anticorupție cu o dubă de la penitenciarul Rahova.
 
La DNA a fost prezent și protestatarul Marian Ceaușescu care a scandat împotriva fostului lider PSD. „Hai, pușcăriașule!”, informează RTV.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineață cu duba la DNA pentru a fi pus sub învinuire în dosarul Teldrum. Dragnea a fost adus la DNA în jurul orei 9 cu o dubă de la penitenciarul Rahova, unde ispășește în prezent condamnarea de 3 ani și jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.
 
Aflat în penitenciarul Rahova de peste un an, fostul lider PSD, a vorbit, joi, într-un interviu la Realitatea Plus, despre faptul că a fost anunțat de DNA că este inculpat în dosarul Tel Drum.

„Sunt citat la DNA, în dosarul Tel Drum. Este pus din nou pe tapet. Cu puțin înainte de campanie electorală. Să înceapă iar discuții. Și dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, nu prea știu. Era vorba de două drumuri cu bani europeni. Drumurile există Eu sunt acuzat că s-au făcut drumuri importante pentru județul ăla. În 2000 nu era nici un drum în firea lui. Toată lumea care trecea spre Craiova, mă înjura. Sunt drumuri pe care se circulă și banii europeni au fost folosiți pentru acele drumuri. O să fiu folosit, e străvezie, strategia. Nu s-a mai operat de mult în acest dosar. Undeva, în această vară vor ieși pe piață cu ceva pentru că nu au ce să spună", a spus Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a primit anul trecut, în mai, o sentință de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGAPSC) Teleorman.