ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara. Peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani. A fost student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie.”, își începe postarea de pe contul său de Facebook cunoscutul luptător Călin Mărincuș, care afirmă că face toate afirmațiile după o discuție pe care a avut-o cu mama tânărului decedat.

Mărincuș afirmă că Berki Bogdan Daniel, aflat la bunica sa, în Hunedoara, s-a vaccinat cu Pfizer, vineri, pe 14 mai, potrivit declarațiilor mamei acestuia.

„După vaccin starea lui a fost relativ Ok, dar începand de marți (18 mai, nota red.) i-au aparut niște simptome ciudate, dificultăți de respirație, stare de rău, însă în episoade. Miercuri au continuat stările de rău, tot în episoade. Ieșea afară să plimbe cățelul și cam atât. Joi dimineață la fel, stare de rău.”, scrie luptătorul.

„Joi după masă (20 mai - nota red.) s-a pus în pat sperând probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit de către bunică, inconștient. Au fost anunțați cei de la Salvare dar nu au avut ce face decât să constante decesul. Circul începe de acum: A fost dus la IML și i s-a făcut necropsia. În tot acest timp mama sa era în drum spre România ținând legatura cu cine putea. Rezultatul dat a fost o pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deși baiatul dacă ar fi avut o pneumonie atat de gravă ar fi avut stări febrile puternice și o stare care nu i-ar fi permis să iasă cu cățelul la plimbare. Apoi se pare că a fost schimbată cauza morții și anume intoxicație cu monoxid de carbon! Starile prezentate de el se aseamănă cu o intoxicatie, e drept, dar întrebarea normală este de ce nici bunica nici cățelul nu au prezentat simptome? Ba mai mult mama băiatului mi-a spus ca s-au facut o gramadă de verificări de către cei de la GAZ, și nu au gasit absolut nici o scurgere de gaze!

În concluzie s-a vaccinat anti covid, cu Pfizer, și 6 zile mai tarziu băiatul nostru a murit în condiții cel puțin suspecte! Asta ar trebui să de-a de gândit tuturor dar mai ales părinților.

Dumnezeu să te odihnească, Berki Bogdan Daniel!”, își încheie postarea luptătorul Călin Mărincuș, care adaugă și fotografiile din acest material, marcate de Facebook cu o mențiune pro-vaccin, la fel ca și în cazul modelului Stephanie Dubois, care a murit în Cipru și în timp ce relata online suferințele prin care trecea după vaccinare era cenzurată de platforma Marii Resetări.

ACTUALIZARE 9 IUNIE 2021: NOAPTEA MINȚII Cum și-a dat seama și presa oficială că a murit după vaccinare un tânăr hunedorean, la 12 zile după ce ActiveNews relatase despre tragicul eveniment. EXPLICAȚIE HALUCINANTĂ a DSP Hunedoara - obezitatea e de vină!