ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 18 milioane de persoane au suferit leziuni atât de grave de la prima doză de vaccin anticovid Pfizer sau Moderna încât au fost nevoite să meargă la spital. Acest lucru este confirmat de datele CDC, pe care o instanță tocmai a ordonat agenției federale să le comunice unui grup de supraveghere, informează American Liberty.

În loc să avertizeze publicul cu privire la pericolele incredibile ale acestor vaccinuri și să oprească complet mandatele de vaccinare ale lui Joe Biden, CDC a ascuns informațiile până când a fost obligat să le facă publice. 

Toți cei care dețin o poziție de autoritate la CDC ar trebui concediați pentru acest lucru. La ce e bună o agenție de "sănătate publică" dacă nu reușește să avertizeze publicul că 8% dintre beneficiarii de vaccinuri sunt spitalizați?

CDC a început un program de monitorizare a vaccinurilor chiar la începutul lansării vaccinului COVID, în decembrie 2020. S-ar putea să vi-l amintiți.
 
Programul a fost numit V-safe. Oamenii au fost rugați să instaleze aplicația V-safe pe smartphone-urile lor și apoi să raporteze singuri dacă au efecte negative de la injecțiile experimentale cu ARNm, care au fost eliberate publicului în baza unei autorizații de utilizare de urgență de la FDA.

O mulțime de oameni au fost dornici să ajute, deoarece guvernele lumii au speriat foarte tare mulți oameni din cauza virusului. Mulți au crezut că vaccinurile COVID erau un miracol medical la sfârșitul anului 2020. Așadar, peste 10 milioane de oameni au descărcat V-safe pe smartphone-urile lor.

Aceasta este o dimensiune uriașă a eșantionului pentru un studiu medical. Cu 10 milioane de persoane care au participat la sistemul de auto-raportare V-safe, ne oferă un model statistic extrem de precis pe care îl putem folosi atunci când studiem cele 230 de milioane de americani care au făcut cel puțin o doză anticovid..

CDC a urmărit datele în cadrul programului V-safe pentru primele 18 luni de la punerea la dispoziția publicului a vaccinului, până în luna iulie a acestui an. Dar apoi, în mod ciudat, CDC nu a publicat niciodată date din V-safe. Noi nu am putut să le vedem. A trebuit doar să avem încredere în CDC, care fusese prins mințind în mod repetat.

Pagina principală de internet a CDC despre vaccinurile COVID cu ARNm spune și astăzi: "Vaccinurile COVID-19 sunt sigure, eficiente și gratuite". Aceasta este chiar prima propoziție de pe site. Sigur și eficient! Aceasta a fost poziția CDC în tot acest timp. Vaccinurile sunt sigure și nu vă pot face rău.

Dacă acest lucru este adevărat, atunci de ce CDC nu a publicat datele până când o instanță i-a ordonat să facă acest lucru în urma unui proces intentat de către Informed Consent Action Network (ICAN)? Datele vorbesc de la sine.

Din cele 10 milioane de persoane care au participat la V-safe - din nou, un eșantion masiv - 3,3 milioane au raportat efecte adverse asupra sănătății imediat după prima vaccinare. Asta înseamnă 33% sau unul din trei persoane.
 
Dintre aceste 3,3 milioane de persoane, 1,2 milioane au raportat că nu au putut efectua activitățile zilnice pentru o perioadă de timp după vaccinare.
 
1,3 milioane au raportat că s-au îmbolnăvit atât de tare din cauza vaccinurilor încât au fost nevoiți să lipsească de la școală sau de la serviciu. Și aproximativ 800.000 au raportat că au fost spitalizate din cauza vaccinării COVID.

Această ultimă cifră este cea mai îngrijorătoare. 800.000 de spitalizări la 10 milioane de persoane? Asta înseamnă o rată de spitalizare de 8%. Înseamnă că până la 18 milioane de persoane din cele 230 de milioane de persoane care au primit cel puțin un vaccin ar fi putut fi spitalizate din cauza unei reacții adverse.

Un studiu publicat în iunie 2021 de către National Institutes of Health - unde lucrează Tony Fauci - a constatat că rata de spitalizare din cauza COVID-19 pentru întreaga populație a fost de 2,1%. Dacă aveți sub 40 de ani, rata de spitalizare de la COVID-19 este de doar 0,4%.

Pentru vaccinuri, rata de spitalizare a fost de 8%.

Acest lucru înseamnă că:

AVEȚI DE 4 ORI MAI MULTE ȘANSE DE A FI SPITALIZAT DIN CAUZA VACCINURILOR DECÂT DIN CAUZA COVIDULUI ÎN SINE, INDIFERENT DE GRUPA DE VÂRSTĂ ÎN CARE VĂ AFLAȚI.

AVEȚI DE 20 DE ORI MAI MULTE ȘANSE DE A FI SPITALIZAT DIN CAUZA VACCINURILOR DACĂ AVEȚI SUB 40 DE ANI DECÂT DIN CAUZA COVIDULUI ÎN SINE.

Puteți citi studiul publicat de NIH AICI.

Datele respective sunt foarte aproape de alte cifre covârșitoare anunțate:

HECATOMBĂ MONDIALĂ: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva COVID și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni? Estimări din mai multe date oficiale analizate de un celebru statistician și confirmate de Dr. Roger Hodkinson. VIDEO