ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 9.10.2021: În cursul zilei de astăzi vom adăuga aici și alte câteva sute de semnături primite pe adresa redacției. Mulțumim!

ActiveNews anunță că fost redactat un manifest prin care se atrage atenția, prin mai multe argumente și trimiteri la studii științifice, că măsurile specifice unei dictaturi medicale, impuse în prezent, prin care ni se condiționează accesul la drepturi și libertăți fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privați de accesul la îngrijiri medicale, prin care se blochează viața socială și economică și se atentează la viața, sănătatea și educația copiilor noștri, cu consecințe devastatoare pe termen lung, nu au nici o justificare! În plus, semnatarii se opun explicit vaccinării obligatorii, către care tinde să se îndrepte actuala guvernare, prin constrângeri anti-constituționale la adresa a circa 70% dintre cetățenii români dar și prin intenția de legiferare a acestui abuz incalificabil. Toate detaliile sunt oferite mai jos în apelul publicat de ActiveNews.

Apelul a fost semnat până acum de sute de oameni, între care prof. dr. Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, dr. Răzvan Constantinescu, Manuela Hărăbor, Iulian Capsali, muzicienii Harry Tavitian și Florin Chilian, prof. dr. Ștefan Mindea, neurochirurg, preot, prof. univ. dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române, Eugen Mihăescu, membru de Onoare al Academiei Române, numeroși medici, farmaciști, asistenți, profesori, artiști, jurnaliști, scriitori, economiști, muncitori, avocați, cadre militare și alte categorii, ceea ce este extrem de îmbucurător. De asemenea, numeroase organizații ale societății civile românești s-au raliat Apelului, între care se află Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL) sau Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România (lista acestora mai jos).

Citiți și Actrița Manuela Hărăbor, artistul Eugen Mihăescu și prof. Ilie Bădescu, dr. Răzvan Constantinescu și muzicianul Harry Tavitian, printre semnatarii MANIFESTULUI INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii, alături de alte sute de români

Toți cei care aderă la acest manifest își pot arăta susținerea prin semnături. Lista de semnături rămâne deschisă, iar cei care doresc să se alăture își pot adăuga semnăturile în secțiunea de comentarii (nume complet și profesia) sau le pot trimite la contact @ activenews.ro, urmând să fie trecuți la semnatari. Vă rugăm să aveți indulgență față de noi până la apariția semnăturilor și în cadrul articolului de mai jos. Apelul-manifest va fi trimis forurilor din România și din străinătate care mai pot face ceva pentru apărarea și salvarea umanității.

Citiți și Focar de Covid la UPU numai din vaccinați. DOCUMENT transmis Colegiului Medicilor de Dr. Oana Mihaela Secară: Imunitatea dobândită natural este superioară celei dobândite prin vaccin. Certificatele digitale nu au nici o justificare medicală

ACTUALIZARE 3.10.2021: Mulțumim pentru numeroasele semnături care ne vin în valuri din întreaga țară. Vom completa în scurt timp lista de semnături din baza Apelului. Vă așteptăm în continuare alături de noi! Doamne, ajută!

Românii se opun dictaturii medicale!

„Noi, cetățenii români, ne declarăm profunda îngrijorare în legătură cu campania înverșunată de vaccinare pentru prevenirea și stoparea răspândirii noului coronavirus. Ne îngrijorează situația creată de politicienii care au acceptat să devină masă de manevră și de unii medici și specialiști din domeniul medical care și-au uitat menirea de a apăra și salva vieți, promovând vaccinarea în masă a populației ca fiind singura modalitate de a readuce societatea la normal. Pe baza unor date preliminare obținute la numai câteva luni de la începerea studiilor, ei au permis și încurajat campanii de inoculare a unor seruri experimentale pentru care nimeni nu își asumă vreun risc! Unii medici și specialiști care au încercat să atragă atenția au fost reduși la tăcere în mod dictatorial, iar în prezent au rămas puțini experți din diferite domenii care încearcă să oprească această mascaradă, prin care mulți politicieni corupți și medici sponsorizați de BigPharma câștigă enorm. Solicităm demascarea tuturor factorilor de decizie din politică și sănătate aflați momentan în conflict de interese!

Considerăm vaccinarea obligatorie un atentat la sănătate și refuzăm categoric vaccinurile produse de Pfizer, ModeRNA, Astra Zeneca, sau Johnson&Johnson, care se dovedesc ineficiente în stoparea răspândirii virusului, persoanele vaccinate putând infecta și transmite în continuare boala. „Vaccinul” nu a stopat răspândirea SARS-cov-2 nici în țările cu 65-90% populație vaccinată, dimpotrivă, a dus la multiplicarea cazurilor. Lipsa de durabilitate a imunității mediate de vaccin este cauzată de marea capacitate de mutație a virusului [1], împreună cu înaltul grad de transmisibilitate, care permit selecția de variante rezistente la vaccin, ducând la proliferarea replicării acestora, cu precădere în rândul celor vaccinați [2]. Un singur individ vaccinat sau câțiva nu constituie o problemă majoră pentru comunitate, însă o colectivitate de vaccinați cauzează o presiune mare de infectivitate selectivă, făcând ca noile variante mai contagioase (e.g. SARS-cov-2-Delta) să devină dominante [3].

În aceste condiții, există riscul ca persoanele nevaccinate, cu toate că își fac teste și sunt sănătoase, să se îmbolnăvescă de la o personă vaccinată netestată. Dacă nu se dau explicațiile necesare, atunci va fi greu să fie stăvilite nemulțumirile celor care sunt tratați cu dispreț și segregați pe motive nefondate științific.

Prin urmare, sunt multe semne de întrebare și îngrijorare în ceea ce privește siguranța acestor vaccinuri, printre care amintim:

I) Riscul pe termen scurt al vaccinării este formarea de cheaguri de sânge,provocând sindromul trombocitopeniei induse [4-5], cauzând moartea subită. Studii recente arată că ARNm, care codează proteina spike aflată pe suprafața virusului, se răspândește în fiecare organ al corpului uman, cauzând efecte adverse severe. Conform Institutului Salk, corpul persoanei vaccinate devine o uzină producătoare de proteine spike, care migrează spre interiorul vaselor sanguine și deteriorează celulele endoteliale vasculare, inhibând funcția mitocondrială [6]. De asemenea, provoacă miocardită și pericardită în rândul copiilor și al tinerilor.

II) Consecințele pe termen mediu. Multe tentative de creare de vaccinuri pentru alte tipuri de coronavirusuri (e.g. SARS-cov) au eșuat.Studiile, care au fost făcute pe animalele injectate cu aceste tipuri de vaccinuri, arată că toate animalele au reacționat bine prin generarea de anticorpi, totuși atunci când erau expuse la virus în condiții de viață reală, mureau din cauza potențăriinecontrolate a infectării dependente de anticorpi [7]. Este vorba de așa-numitul fenomen ADE (Antibody-Dependent Enhancement), un proces de amplificare paradoxală a sistemului imunitar. Această îngrijorare a fost exprimată și într-un articol publicat de prestigioasa revistă Nature Biotechnology, intitulat: „Dezvoltatorii de vaccinuri anti-Covid-19, îngrijorați de anticorpii nedisciplinați”[8]. Cităm din articol: „Persistă îngrijorările potrivit cărora vaccinurile anti-Covid-19 ar putea cauza ADE, un fenomen destul de puțin înțeles, care ar potența proliferarea necontrolată a virusului, agravând astfel boala”. Aceasta reprezintă o îngrijorare reală, împlicând distribuierea pe scară largă a unui vaccin insuficient testat, cu consecințe nefaste. Deoarece nu s-au făcut teste preliminare pe animale și nici studii serioase de siguranță a noilor vaccinuri, primind autorizație FDA în regim de urgență, nu putem ști dacă fenomenul ADE se va manifesta la subiecții umani, odată ce vor fi expuși la virusul real.

Recent, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, citând mai multe rapoarte internaționale ale medicilor și oamenilor de stiință, inclusiv din Israel, arată un risc crescut de boală severă în rândul celor vaccinați [9], sugerând un posibil efect ADE. 

III) Consecințele pe termen lung. Un document publicat de FDA în luna octombrie 2020 prezintă o lungă listă de efecte adverse grave ce ar putea apărea după administrarea de vaccinuri de tip mARN: encefalomielita (inflamație a creierului și a măduvei spinării), encefalita, convulsii, narcolepsie, infarct miocardic, boli autoimune, trombocitopenie, complicații ale sarcinii, decese.

Deocamdată nu avem date ale efectelor vaccinului pe termen lung, însă există îngrijorări că acesta afectează fertilitatea, ar putea induce boli autoimune, sau crește riscul de cancer.

Potrivit oficialităților, nu ar exista nici un tratament eficace pentru tratarea și prevenirea infecției SARS-cov-2, deși numeroase studii arată că această afirmație este falsă. De menționat sunt protocolul de prevenție [10]și tratament [11] întocmit de Dr. Zelenko, precum și tratamentele cu Hidroxiclorochină, Ivermectină, Vitamina D, Zinc și Quercitină. Studii clinice făcute în întreaga lume au arătat că tratamentul cu Hidroxiclorochină sau Ivermectină, administrat de la începutul perioadei simptomatice, reduce semnificativ riscul de manifestări severe și complicații în infecția cu SARS-cov-2, sugerând că folosirea acestor medicamente pe scară largă ar reduce semnificativ numărul de spitalizări și forme severe de boală.

Reacția autoritîților în fața îmbolnăvirilor cu SARS-cov-2 pare exagerată având în vedere că și în anii anteriori s-au înregistrat zeci de mii de viroze respiratorii într-o singură zi. Spre exemplu, pe 16 ianuarie 1996 au fost înregistrați 3809 bolnavi de gripă, și 43 032 viroze respiratorii [12]. În săptămânile 44-50 din 2009 au fost înregistrate peste 100 000 de cazuri de infecții respiratorii acute (ARI) și cazuri clinic compatibile cu gripa (ILI) [13]. Pacienții cu alte boli decât SARS-cov-2 au fost discriminați, în multe localități fiind deschise spitalele doar pentru bolnavii cu SARS-cov-2, măsură nemaiîntâlnită în alte țări.

Trecerea școlilor în regim online în funcție de rata de infectare din localitate este o măsură complet nefundamentată stiințific, motiv pentru care pediatrii francezi au recomandat școala cu prezența fizică pe tot parcursul anului școlar 2020/2021, iar guvernul francez s-a conformat recomandării specialiștilor [14].

Este incorectă orice condiționare a libertății și drepturilor oamenilor de numărul de cazuri de SARS-cov-2, întrucât acesta depinde de numărul de testări, care variază în funcție de numeroși factori, precum starea financiară a oamenilor, decizia autorităților de a obliga anumite categorii de persoane să se testeze șamd. Este incorect a se face presiuni asupra populației pentru a se injecta cu seruri experimentale, ale căror efecte adverse nu sunt asumate nici de producători. Se cunoaște că și companiile mari farmaceutice pot face greșeli grave, scoțând pe piață medicamente netestate suficient. Spre exemplu, compania Pfizer a fost condamnată în 2009 și amendată cu 2,9 miliarde dolari pentru introducerea pe piață și promovarea medicamentului Bextra[15]. Angajatul care a denunțat compania, Kopchinski, a declarat: „La Pfizer ni se cerea să mărim profitul cu orice cost, chiar dacă vânzările implicau punerea în pericol a vieții unor oameni”. De ce i s-ar cere unui cetățean român să aibă deplină încredere într-un ser pentru care producătorii nu își asumă niciun risc și care nu a fost testat o perioadă suficient de lungă?

Impunerea ca obligatorie a unei proceduri medicale, indiferent care este aceasta (testare, vaccinare etc), constituie semnul instăurării unei noi dictaturi, similar cu cea nazistă sau bolșevică. Nu dorim să ne reîntoarcem în trecut. Poporul nostru își aminteste cu tristețe de vremurile în care statul bolșevic le făcea oamenilor „binele” cu forța, luându-le dreptul la proprietate, la libera circulație, la libera exprimare, la viața religioasă, închizându-i, internându-i în spitale de psihiatrie, sau aplicandu-le tratamente împotriva voinței lor,  celor care se opuneau regimului comunist [16]. Deși nu a existat un proces similar pentru lagărul comunist, în procesul de la Nuremberg au fost condamnate măsurile naziste și, în urma acestui proces, absolut toate tratatele și convențiile internaționale stipulează că nici o procedură medicală nu poate fi obligatorie [17]. Această măsură dictatorială ar putea conduce la un adevărat genocid prin efectele pe termen lung ale acestor vaccinuri aflate încă în faza experimentală.

De asemenea, ne mai pronunțăm împotriva:

- vaccinării copiilor cu aceste noi seruri împotriva SARS-cov-2. Un număr mare de medici și oameni de știință din lume au avertizat cu privire la riscurile vaccinării copiilor. De exemplu, 93 de medici israelieni au semnat, în aprilie 2021, o scrisoare deschisă în care au avertizat că „nici măcar câțiva copii nu ar trebui să fie puși în pericol prin vaccinarea în masă împotriva unei boli care nu este periculoasă pentru ei” [18]. De asemenea, Comisia permanentă de vaccinare din Germania a precizat că nu se va grăbi să emită o recomandare de vaccinare a copiilor, deoarece „datele cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor nu sunt suficiente”, iar șeful Colegiului Medicilor din Germania a avertizat cu privire la „presiunea politică și socială tot mai mare asupra părinților pentru ca aceștia să-și vaccineze copiii, presiuni interzise de o rezoluție europeană” [19].

Virusologul Geert Vanden Bossche, fost angajat al Fundației Gates, care a coordonat programul de vaccinare Ebola la GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), expert în vaccinuri, a făcut mai multe apeluri să nu fie vaccinate persoanele tinere, care au un sistem imunitar înnăscut foarte puternic ce poate răspunde la provocări extrem de diverse, dar pe care vaccinarea în masă îl va suprima, cauzând rezistența variantelor la vaccinuri. „Vor exista mai multe mutații la care sistemul imunitar adaptativ oferă puțină rezistență, cu prețul scăderii eficacității imunității înnăscute” [20].

- obligativității purtării măștilor, mai ales în cazul copiilor și în lipsa prezentării în spațiul public a unor studii științifice convingătoare care să demonstreze că purtarea măștilor sau lockdown-urile ar fi eficiente în stoparea răspândirii virusului. În schimb, există studii că astfel de măsuri au un impact negativ mai puternic asupra sănătății decât poate avea virusul. Astfel, în cadrul unui studiu german, efectuat de cercetătorii de la universitatea Witten Herdecke, 363 de medici au fost invitați să raporteze efectele secundare ale purtării măștilor. Au fost raportate efecte secundare la 68% dintre copii [21]. În mai puțin de 6 zile au fost raportate probleme care au afectat 25.930 de copii. Printre cele mai frecvente efecte secundare au fost iritabilitate (60%), dureri de cap (53%), dificultăți de concentrare (50%), afectarea învățării (38%), oboseală și somnolență (37%), iar ca simptome fizice, sincopă (20%) greață (16, 6%), hiperventilație (12%), leșin (2,2%). Copiii noștri au dreptul să respire liber!

Copiii trebuie lăsați să trăiască o viață normală, pentru a nu le fi afectată sănătatea psihică și fizică! Mai multe organizații, medici, psihiatri și psihologi din toată lumea au avertizat cu privire la efectele devastatoare ale lockdown-urilor și izolării asupra tinerilor și copiilor (categoriile cele mai puțin vulnerabile la covid) [22]. Aceștia rămân practic afectați un timp îndelungat și după încetarea lockdown-urilor, dacă nu pentru toată viața, având în vedere că le-a fost furat peste un an dintr-o etapă crucială pentru dezvoltarea lor normală și continuă să fie supuși panicii, stresului și blocării vieții firești. De asemenea, un studiu realizat de Institutul Pasteur în școlile din departamentul Oise, Franța, implicând 510 copii din șase școli primare, concluzionează: „Copiii infectați nu au transmis virusul altor copii, profesori sau altor membri din personalul școlii. (…) Acest studiu confirmă, de asemenea, că, cel mai adesea, copiii, atunci când sunt infectați cu acest nou coronavirus, nu dezvoltă simptome ale bolii sau prezintă simptome minore care nu pot duce la determinarea diagnosticului”[23]. Un alt studiu realizat în Franța, citat de Le Figaro, arată că măsurile de carantină [lockdown-urile] au afectat și distrus mai multe vieți decât au salvat [24].

Potrivit altor constatări îngrijorătoare, ale unor oameni de știință din Marea Britanie, restricțiile din timpul pandemiei, precum purtarea măștilor și distanțarea, au slăbit sistemul imunitar al copiilor [25]. În plus, în țara noastră, anul trecut, ANPC a verificat aproape 800 de firme care comercializează măști și a constatat că 90% dintre măștile verificate sunt neconforme, prezentând „abateri de la prevederile legale în vigoare” [26]. Totodată, alți oameni de știință din lume au descoperit în unele măști urme ale unor substanțe chimice toxice, printre care formaldehida, și au avertizat că, dacă măștile conținând astfel de substanțe sunt purtate pentru perioade lungi de timp, acestea ar putea provoca probleme mari de sănătate. „Una peste alta, avem un cocktail chimic în fața nasului și gurii care nu a fost niciodată testat nici pentru toxicitate, nici pentru orice efecte pe termen lung asupra sănătății”, a avertizat profesorul Michael Braungart, director la Institutul de Mediu din Hamburg [27].

Nu numai copiii sunt afectați de purtarea forțată a măștii, dar și profesorii. Astfel, profesorul G. Desuter, laringolog la Clinica Universitatii Saint-Luc (Bruxelles), evidențiază că purtarea permanentă a măștilor de către profesori implică riscuri grave pentru sănătate: „Pe lângă oboseala profesională care se instalează aproape imediat, va fi expus unui risc crescut de leziuni traumatice ale corzilor vocale. Într-adevăr, organismul va raspunde deficitului de respiratie cu o încercare de compensare – destul de iluzorie – adică prin forțarea laringelui, creând hemoragii, polipi și noduli. Aceste leziuni îl fac disfonic și, uneori, chiar afonic. La unii consecințele vor fi permanente” [28].

Drepturile noastre constituționale și democratice nu pot fi condiționate de un act medical! Vaccinarea este un act voluntar, pentru care omul își poate da sau nu consimțământul după ce este bine informat și nu poate fi un instrument de discriminare, nici de împărțire și antagonizare a societății, nici de condiționare a accesului la drepturi și libertăți fundamentale! Suntem forțați să plătim teste din banii noștri pentru a avea acces la drepturi care ne sunt garantate prin Constituție! Aceasta în condițiile în care există studii care arată lipsa de relevanță a diagnosticării virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul procedurii RT-PCR și chiar OMS a publicat, în decembrie 2020, o notificare în care admite că un număr prea mare de cicluri de amplificare duce la rezultate fals pozitive. Mai mult, Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) din SUA au anunțat recent că vor renunța la această metodă de testare începând cu 1 ianuarie 2022.

Suntem forțați să plătim din banii noștri nenumărate teste, chiar dacă majoritatea dintre noi suntem sănătoși și preferăm să ne continuăm în mod liber și normal viețile, bazându-ne pe imunitatea noastră naturală. Există studii care arată că imunitatea naturală este mult mai eficientă decât cea indusă de vaccin. De pildă, datele prezentate pe 13 iulie 2021 Ministerului israelian al Sănătății [29] au arătat că, din peste 7.700 de cazuri de COVID-19 raportate în valul din mai 2021, doar 72 au fost cazuri de persoane care avuseseră anterior COVID-19, ceea ce înseamnă o rată mai mică de 1%. În schimb, peste 3.000 de cazuri, aproximativ 40%, au fost persoane care s-au vaccinat împotriva COVID-19.

De asemenea, Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, a declarat, într-un interviu pe 4 septembrie la Real America's Voice, că, potrivit noilor date pe care le-a primit, „imunitatea naturală este de aproximativ 20 de ori mai mare decât [cea indusă artificial de] vaccin” [30].

Un alt lucru care stârnește profunda nemulțumire a românilor este că guvernul român a cheltuit banii publici pe achiziționarea a 120 de milioane de doze de vaccin (!), dar, deși a avut la dispoziție mai bine de un an jumătate, se pare că, în ciuda datoriei colosale contractate (25 de miliarde de euro), timpul și banii nu au fost suficienți pentru a investi în suplimentarea paturilor ATI (a se avea în vedere și recenta tragedie de la Constanța, precum și faptul că, în doar un an, au avut loc 14 incendii în spitalele românești![31]), în crearea de circuite în spitale, pentru ca bolnavii de alte boli să poată avea acces egal la îngrijire. Ne întrebăm pe ce anume s-au dus banii noștri, ai românilor? În afară de propagarea panicii și de prelungirea la nesfârșit a stării de alertă, de forțarea vaccinării prin șantaj, vicierea consimțământului, „bonusuri” și alte mijloace neetice și nemedicale, ce măsuri concrete s-au luat?

În Constituția României se menționează la Articolul 53: „(2) Restrângerea [unor drepturi și libertăți] poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporțională cu situația care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu și fără a aduce atingere existenței dreptului sau a libertății.” La punctul (1) se precizează că restrângerea poate avea loc „numai prin lege și numai dacă se impune”. Toate aceste puncte din Constituție sunt flagrant încălcate! Potrivit datelor oficiale, preluate de pe worldometers.info, numărul total al cazurilor active în acest moment (1 octombrie 2021) în lume este de 18.391.354 persoane bolnave. 18.302.063 (99.5%) sunt în forma ușoară de covid. 89.291 (însemnând 0.5% din totalul celor care figurează ca bolvani de covid-19 în lume) reprezintă formele grave și foarte grave. Din numărul total al celor care s-au îmbolnăvit de la începutul pandemiei (234.887.395), rata celor vindecați este de 98% (211.532.252). Aceste date oficiale vorbesc de la sine! Toate aceste măsuri specifice unei dictaturi, care a luat proporții globale, măsuri prin care suntem privați de drepturi și libertăți fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privați de accesul la îngrijiri medicale și lăsați să moară [32], prin care se blochează viața socială și economică, cu consecințe devastatoare, nu au nicio justificare din punct de vedere științific și medical!

 În consecință, solicităm Guvernului, Parlamentului și autorităților publice:

să nu ni se impună acte medicale cu forța, să abroge orice norme și să stopeze adoptarea oricăror norme care condiționează drepturile și libertățile cetățenilor de vaccinare sau de certificatul/adeverința verde;

– să înceteze discursurile publice prin care incită populația la ură împotriva persoanelor care au ales să nu se vaccineze.

dezbatere publică pentru respectarea transparenței decizionale cu privire la Plx 393/2021, prin care se impune certificatului verde de vaccinare!”

Note:

[1]  https://odysee.com/@DavidMosheCohenAbitbouleOfficialTM:f/aa66f4:3

[2]  https://www.washingtontimes.com/news/2021/aug/5/biden-teams-misguided-and-deadly-covid-19-vaccine-/

[3]  https://www.geertvandenbossche.org/post/unravelling-the-complexity-of-a-pandemic-shaped-by-mass-vaccination-what-does-it-tell-us

[4]  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8444734/pdf/IJLH-43-559.pdf

[5]  https://www.mdpi.com/1420-3049/26/16/5004

[6]  https://www.ahajournals.org/doi/epub/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

[7]  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

[8] https://www.nature.com/articles/d41587-020-00016-w

[9] https://www.bizpacreview.com/2021/08/20/cdc-director-there-is-an-increased-risk-of-severe-disease-among-those-vaccinated-early-1121545/

[10]https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-memo-August-prophylaxis.pdf

[11] https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-memo-November-updated-protocol.pdf

[12] https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/ceva-e-putred-cu-gripa-sezoniera-si-covid-19-in-ianuarie-1996-au-fost-mai-multe-cazuri-de-boala-virala-decat-25-de-ani-mai-tarziu-1562470

[13] https://www.cnscbt.ro/index.php/rapoarte-anuale/544-analiza-evolutiei-bolilor-transmisibile-aflate-in-supraveghere-raport-pentru-anul-2010/file

[14]https://www.sfpediatrie.com/sites/www.sfpediatrie.com/files/medias/documents/Recommandations_09092020.pdf

[15] https://www.theguardian.com/business/2009/sep/02/pfizer-drugs-us-criminal-fine

[16] https://www.scrigroup.com/educatie/psihologie-psihiatrie/ABUZURILE-PSIHIATRIEI-POLITICE53778.php

[17]https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf 

[18] https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/304124

[19] https://www.dw.com/ro/germania-controverse-privind-vaccinarea-copiilor/a-57711655

[20] https://childrenshealthdefense.org/defender/vanden-bossche-mass-vaccination/

[21] https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1; https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/study-finds-68-of-children-report-side-effects-from-wearing-masks-germany/

[22]  https://www.mentalhealth.org.uk/publications/impacts-lockdown-mental-health-children-and-young-people; Psychological effects of the COVID-19 lockdown on children and families in the UK – https://www.revistapcna.com/sites/default/files/008_0.pdf; „All children, of all ages, and in all countries, are being affected, in particular by the socio-economic impacts and, in some cases, by mitigation measures that may inadvertently do more harm than good. For some children, the impact will be lifelong.” - https://data.unicef.org/covid-19-and-children/  Mental health effects of school closures during COVID-19 - https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(20)30109-7/fulltext ; https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31648-2/fulltext

[23] https://www.pasteur.fr/fr/espace-presse/documents-presse/covid-19-ecoles-primaires-pas-transmission-importante-du-virus-entre-enfants-ou-enseignants

[24] https://www.lefigaro.fr/actualite-france/le-confinement-a-detruit-plus-d-annees-de-vie-qu-il-n-en-a-epargnees-20210511

[25] https://www.theguardian.com/society/2021/jun/09/covid-distancing-may-have-weakened-childrens-immune-system-experts-say

[26] https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/anpc-90-dintre-mastile-controlate-de-protectia-consumatorului-au-abateri-de-la-prevederile-legale.html

[27] https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9426499/Scientists-evidence-toxic-chemicals-face-masks.html

[28] https://www.rtbf.be/info/societe/detail_pour-les-enseignants-le-port-du-masque-en-permanence-pourrait-etre-dangereux?id=10579064

[29] http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

[30] https://www.lifesitenews.com/news/natural-immunity-20-times-more-protective-than-vaccines-says-mrna-pioneer/

[31] https://alephnews.ro/guvern/dezastrul-din-spitalele-romanesti-14-incendii-si-zeci-de-decese-intr-un-an/.

[32] https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/cnas-88-la-suta-romani-cancer-tratament-2019-morti-peste-un-an-614186.html

Autori:

Irina Bazon, jurnalist, traducător

Elena Cânepă, doctor în matematică

Elena Matei, doctor în fizică (experiență de cercetare în biochimie, și virusologie)

Organizații neguvernamentale care au aderau până acum la acest Apel-Manifest - Lista rămâne deschisă:

Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL), Fundația pentru Știință și Sănătate, Asociația „Calea Neamului”, Centrul Rezistenței Anticomuniste, Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului, Asociația Tradiția Românească, Asociația „Simplu”, Fundația Institutul pentru Cercetări Psihosociale și Bioetică, Asociația „Familia Ortodoxă”, Asociația „Bucovina Profundă”, Grupul Civic „Starea de Libertate”, Asociația „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”, Asociația AXA Neamului, Asociația „Prologos” Timișoara, Asociația „Enable” Timișoara, Asociația „Firește” Timișoara, Asociația „Europa Veche”, Fundația Pentru Oameni, Asociația Pentru Libertatea Românilor, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni - Suceava, Federația PRO-VITA (Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România).

Semnatari - Lista este în curs de completare:

Prof. Dr. Virgiliu Gheorghe, biofizician și doctor în bioetică

Prof. Dr. Ștefan Mindea, neurochirurg, preot

Prof. Univ. Dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române

Harry Tavitian, pianist

Eugen Mihăescu, pictor și grafician

Dr. Anca Nițulescu

Dr. Mihaela Secară

Dr. Geanina Hagima

Av. Marina-Ioana Alexandru

Dr. Mircea Pușcașu, medic

Dr. Adrian Cacovean, medic

Dr. Răzvan Constantinescu, medic

Manuela Hărăbor, actriță

 

Iulian Capsali, publicist, regizor

Ana Ion, doctor în matematică 

Mihaela Mogagea, profesor

Constantina Mihăilă, profesor

Monica Grosariu, profesor

Clara-Gabriela Turturea, profesor

Aurel Ianoș, inginer

Gabriela Oprean, economist

Dorina Vamos

Radu Constantin Cătălin, pensionar

General de Flotilă Aeriană (retr.) Radu Theodoru

Florin Palas, profesor

Dr. Mihai Tîrnoveanu

Av. Elena Radu

Pompiliu Diplan, antrepenor

Aureliu Surulescu, actor

Vlase Ovidiu, polițist 

Iancu Raluca, pictor, profesor 

Prof. titular grad I Dinu Iuliana, Școala Nr.150 ( Cotroceni) și Colegiul Național "Spiru Haret”, București 

Pr. Cezar-Gorun Nesvadba, Suceava

Arhitect Vlasceanu Andreea 

Antonio Savonea, consultant management

Florența Savonea, cercetator chimist 

Ionescu Costin, jurist 

Dr. Ramona Munteanu, medic

Bănică Ariana, profesor

Sanda-Eugenia Rechnitz, inginer 

Gonzalez Arianna, inginer biotehnolog

Adrian Țigănescu, economist

Dinu Adrian, economist

Roxana Grigoras, profesor

Adriana Caba, inginer pensionar

Stan Maria, economist

Bita Nicu, Pilot Comercial (fost militar), economist 

Stemate Magdalena, asistent medical principal licențiat 

Vija Zenovia, asistent medical principal

Maria Cenușe, economist

Cristian Lungu, inginer

Antoneta Burcut, inginer mecanic, pensionar

Anton Burcut, economist, pensionar

Ioan Dragoș Burcut, inginer IT

Anda Fundulea, pensionar

Dan-Constantin Corbeanu, profesor

Dr. Viciu Andra Ioana, medic stomatolog

Neagu Adriana, profesor biologie

Bodor Ghizela, medic stomatolog

Silviu Baiasu, inginer

Petronela Baiasu, inginer

Liviu-Constantin Lupei, inginer 

Anca-Irina Lupei, inginer 

Laura Rudeanu, bibliotecar

Liana Botiza, economist 

Lucian-Augustin Botiza, inginer mecanic 

Dr. Sora Mitran, medic

Dr. Camelia Ionete, medic

Dr. Peiu Daniela 

Preot Victor Preoteasa

Avocat Florin Radu

Maria Tujan, arhivar

Pauna Marius, inginer

Mirela Puica Tantan, psiholog clinician

Ana Maria Pandey, economist 

Paul Popescu, inginer mecanic

Paul Ghelasi, student

Diana Cârligeanu, scriitoare  

Dr. Balas Cus Melania, medic

Avocat Balas Cus Felicia

Laura Pop, jurist

Daniel Vlaicu

Daniela Bădescu, economist

Florea Ostafi, tehnician proiectant

Daniela Ostafi, inginer

Árus Csongor László, preot reformat 

Ngassam - Nana Nomi, antreprenor

Florin Ignat, inginer

Drăgușin Carmen Didona, inginer 

Nucsoreanu Florina, economist 

Fuca-Tomescu Nineta, jurist

Gabriela Dincă, inginer chimist

Florentina Alexandru, chimist

Mihail Brăescu, teolog

Cleopatra Andrei, inginer

Olteanu Mircea, Inginer


Olteanu Mihaela, Agent turistic

Uță Marius, psiholog 

Neagu Theodor Fănuș, muncitor

Marius Ianuș, scriitor

Tatiana Petrache, jurnalist, profesor

Onofrei Sofica

Corina Lulariu

Ileana Gheliuc, româncă

Loredana Zanfir, inginer

Oprea Ramona, economist

Stelian-Tiberiu Ștefan, inginer

 
Virgiliu Rata, profesor

Ciobotaru Luminita, cercetător stiintific, doctor in fizica, master Drept Penal

Minodora Posea, profesor pensionar

Popița Gabriela, chimist, doctor în Știința Mediului

Stefan Voronca, traducator
 
Florea Elena Daniela, economist
 
Burcut Vasile-Cezar, inginer IT

Burcut Oana-Cristina, profesor

Elena Dan, scriitor 

Andrei Georgescu, manager

Eugenia Claudia Iliescu, cadru didactic

Maria Nistor, pensionar 

Bogdan-Petru Chircu-Mare, programator

Mihai Octavian Bogdan, Inginer-programator 

Dr. Adelina Mertic, medic 

Beresteanu Dumitrita - vanzator comercial

Campean Cristian Ștefan, Campean Roxana, Campean Florin

Papuc Mihaela, profesor

Florentina Ivan, psihopedagog

Enuta Jan, subinginer automatist, pensionar

Ardealeanu Ovidiu Dan, inginer proiectant

Angela Gurin, antrenor tenis de câmp

Bindila Elena Andreea, muncitor agricol, Italia

Elena Ungureanu, îngrijitor bătrâni

Ibraim Andrei, agent vânzări

Alexandru Polici, Graphic designer

Mirona-Ioana Tatu, pedagog teatral și storyteller
 
Glaveanu Cristian, economist
 
Glaveanu Iuliana, inginer
 
Bordeianu Dragoș, consilier juridic
 
Neagu Constantin Mihai,  profesor
 
Radu Baltasiu, prof. univ. dr.
 
Neagu Lucian, asistent manager
 
Neagu Narcisa, jurist
 
Lefterache Daniel, inginer
 
Sacuiu Lefterache Rodica-Florentina, economist

Mihaela Secrieru, prof. univ.

prof. dr. Andrei Baciu

Preot Mișu Spiroiu

Constantin Balasoiu, profesor

Radu Ciobanu, profesor

Ileana Serban, profesor

Nicoleta Costea, profesor

Gabriela Serbanuta, informatician

Mircea Radea, istoric

Mihaela Gherasim, psiholog

Madalina Vilcereanu, inginer

Bogdan-Gabriel Nancu, student

Ioana Vilcereanu, pensionar

Rucsandra Cioc, profesor

Mihai Bazon, programator

Valentina Bazon, economist pensionar

Vujaica Constanța-Aurelia, pensionar

Alexandra Oberschi, avocat

Dan Alexandru Florea, analist de date

Ana Dobircianu, farmacist

Fulop Ferenc, proiectant

Pîrlea Gabriel-Remus, preot crestin-ortodox

Gabriel Marin, ofițer de poliție

Daniela Popescu

Dinu Popescu

Florina Ilicea

Mariana Pavaloiu

Dan Bitlan

Doina Pologea Berceanu, scriitor, doctor în litere

Banu Daniela Nicoleta, medic de familie

Sorin Petrea, profesor, doctor in Filosofie

Burcea Iuliana-Grațiela, profesor

Rodica Baciu, conferentiar

Ciubotariu Bogdan Iliuță, medic rezident pneumologie

Cojocaru Otilia, economist

Cojocaru Daniel, preot

Chirila Vlad, gestionar depozit

Chirila Oana-Maria, farmacist

Burcea Iuliana-Grațiela, profesor

Suciu V. Florin, traducator

Bogdan Grabowski, avocat

Iordache Emil, Inginer automatizari

Eugen Marius Bădăuță, pensionar

Dora Muntean Balog, economist

Emilia Mihai, avocat pensionar, profesor universitar pensionar

Cristian Roman, inginer

Bratu Petrică, preot creștin-ortodox

Moțec Ștefan, avocat

Liliana Băra, învățător

Dan Stoica, inginer

Julia Bordeianu, pensionar

Surdu Elena-Adelina, economist

Gheorghe Budan, pensionar

Vodă Aura-Maria, profesor

Rez Andrei, referent principal

Apetri Iulia, economist

Radac Odet Laura, profesor

Ileana Letinu, inginer

Sulma Adrian

Iftinchi olga Otilia, profesor

Secula Adrian, pompier militar

Alexandru Balcu, inginer constructii hidrotehnice

Daniela Nohai, psiholog

Andoni Codrin Vasile preot, medic chirurgie generala

Nichita Tudor Florian, teolog și militar

Roman Cristina, redactor

Macoviciuc Geanina Otilia, profesor

Marius-Cristian Bârlădeanu, avocat

Ion Sisu, pensionar

Petruta Tache, consultant IT

Bogdan Lina, profesor

Gabriela Vascocenco

Radu Prodan, antreprenor

Anca Moldovan, medic

Alexandru Mihai Petrescu, curier

Ioan Cadariu

Voinea Dragos Catalin, vânzātor

Catalin Milea, inginer

Florin Constantinescu, inginer specialist securitate cibernetică și infrastructură IT

Pînzaru Roberto-George, student

Col. dr. ing. Vasilică Voinea, inginer

Dumitrache Elena, patron restaurant

Cacenschi Iulian, profesor

Constantin-Alexandru Vasiliu, pensionar militar

Ticsa Danut, tamplar

Irina Nechita, inginer

Alexandrina Radu, inginer

Emil-Dan Dragomirescu, inginer mecanic

Dinu Dușceac, medic, doctor in medicină

Dragomir Cristian Mihai, operator mase plastice

Rotariu Ioan-Alexandru, inginer instalator

Florina Grecu - cadru didactic universitar

Danciu Georgina, profesor

Ilinoiu Ginela, medic

Ion Lovin, navigator

Eftime Elena, sociolog

Eftime Marian, administrator firma

Ion Lovin, navigator

Raluca Nicolau, avocat

Soare Alina, profesor

Dan-Mihai Dogaru, inginer

Justin Lazar, inginer

Tarța Mirela Mihaela, profesor

Daniela-Mihaela Nica, inginer

Dănilă Andreea Alina, economist

Bogdan Steluta, profesor

Bogdan Georgel, profesor

Stoica Constantin, operator PC

Camelia Dumitrescu, secretară

Cristian Demetrescu

Iulian Ioan Iosip, artist liric Opera

Florin Popescu, profesor gr. I de matematică și de religie

Lidia Georgiana Manolache, profesor

Lidia Nica, pensionar

Daniel Hancu, preot ortodox

Ionescu Mihai, inginer

Puscasu Florin, antrepenor

Diana Badita, psiholog

Lascu Cristina, profesor

Ion Ciungu, preot profesor

Cotan Dorel, programator

Net Cosmin, inginer

Net Adriana, asistent medical

Smoc Ionel, medic

Smoc Oana Maria, medic

Nausica Roxana Vințan, inginer

Vacariu Gabriel Liviu, muncitor

Lucia Bonchiș, dascăl

Amalia Alexandreanu, profesor

Ozana Marin, actrita, profesoara de actorie

George Lang, software arhitect

Neamtu Paraschiva, asistent medical generalist

Iulia Floriana Laslo, profesor

Liana Melinte, medic rezident

Firfirica Natalia, economist

Cristi Alistar, inginer

Carmela Aghazadeh, medic

Dr Török Imola, medic

Vlad Damian, student la Medicină

Musat Constantin, preot

Buhusi Liliana, economist

Margarit Sorina, economist

Popescu A. Paul, inginer mecanic

Constantin Dimulescu avocat, Atlanta, Georgia

Dulgheru Alina-Ionica, asistent farmacie

Mihaela Muresan, inginer

Dr. Horia Trifan, medic

Anca Vasiliu, IT arhitect

Cristina Mitroi, psiholog

Tutunaru Alina, economist

Dorina Ierima, economist

Ierima Ioan Narcis, preot

Hulea Sergiu, preot

Anca Penescu, tehnician maseur

Violeta Petre, economist

Florentin Rodinel Frasineanu, profesor

Ilie Marius Gheorghe, conducator auto

Maria Ramona Bujorean, profesor inv. Primar

Martinescu Daniel, inginer

Pau Ciudin, inginer

Pr. dr. Staicu Ciprian-Ioan, președinte al Asociației „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

Prof. dr. Staicu Ioana Alina, vicepreședinta Asociației „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

Fusaru Mircea, preot ortodox.

Negrișanu Constantin, pensionar

Tătărășanu Maria, profesor

Natalia Muntean, profesor

Teodora Vlad, profesor

Paul Vlad, inginer

Dan Octavian, medic

Mariana Stamate, economist

Mihaela-Doina Mazăre, economist

Radacodet Laura, profesor

Diana Ursu, profesor

Cristian Postelnicu, inginer

Diaconu Daniel Arhimede, inginer, pensionar

Sofia Luncan, economist

Cristi Barbulescu, inginer

Diana Anghel, jurist

George Andrei Padurariu, șofer de taxi

Beldean Anita, economist

Cătălin Serghi

dr. ing. Calin Horia Tomoiag

Botoș Remus-Emilian - profesor

Botoș Cella - profesoară

Botoș Maria - asistentă maternală

Botoș Ovidiu - mecanic auto

Botoș Lavinia-Oana - designer, stilist

Adomnicăi Dănuț, agent de securitate

Cristescu-Loga Nicolae, tehnician Telecom

Stoichescu Maria, pensionară

Angela Ofrim, administrator firma

Mihai Roman, pensionar

Horia Barbat-Bogdan

Toma Denis Radu, jurist

Adriana Dragomir, doctor in literatura comparata

Ioana Radulescu, stomatolog

Odobescu Rares, inginer

Marius Puscas, inginer mecatronist

Andrei Goicea Cpt C-dor (rez) Av., inginer

Irina Coliban, medic stomatolog

Rudeanu Viorel, profesor

IlIleana Handorean, invatator pensionar

Miclea Ana, pensionar

Apostol Lorena, project manager

Filipan Daniel Marius, administrator retele locale si de comunicatii

Bogdan Cucureanu, tehnician auto

Geantau Mihai, inginer

Cotirta Liviu, inginer de sistem

Mioc Marius, inginer, întreprinzător particular

Maria Andraos, psiholog

Dinca Stelian, pensionar

Camelia Blada, broker asigurari

Grigore Daniela-Roxana, medic

Manuela Alexandrescu, inginer utilaj petrolier

Madalina Lascau, profesor

Mihai Gabriel, consultant IT

Oliviu Hidan, pensionar

Violeta Mihai, economist

Eva Șerban, consilier scolar

Ștefan Ivan, asistent medical generalist

Corina Stanciu, chimist medical specialist

Mitu Florin, profesor

Steluta Ciocodeică, registrator medical

Paveliuc Alina, inginer

Paveliuc Marcel, inginer

Cristian Popescu

Vasilache Octavian, inginer

Ciobanu D. Marian, tehnoredactor

Camelia Milea, doctor în politică monetară și financiară

Delia Patrașcu, profesor

Andrea Anca-Diana, profesor

Camelia Downie, HR consultant

Adrian Gizea, inginer

Gabriel Streja, medic veterinar

Chirițoiu Gina, profesor

Irina Vergu, consilier juridic

Irinel Mihaela Zimcea, chimist medical

Corin Dobrescu, inginer

Andor Ciprian, electromecanic auto

Marin Anne Maria, economist

Lucia Pascariu, profesor

Onisoru Nicoleta

Claudiu Nitu, economist

Ionescu Mihaela, inginer pensionar

Croitoru Cosmin, operator de securitate maritima

Mihuț Daniel, agent comercial

Gilbert Dragos Dumitru, profesor

Ghican Traian Mihail, jurist, administrator sc

Crețu Daniel-Eusebiu, inginer

Conf.univ.dr. Ilie Murărița

Silvia Mihaela Trică, asistent medical

Stefan Ioana Magdalena, economist

Pop Adrian, cadru M.A.I.

Ionescu Mihai, inginer

Pop Garofita, agent turism

Ionescu Mihai, inginer

Măciucă-Vereș Radu, informatician

Nistea Andrei, conducator camion de mare tonaj

Cristina Racu, cadru didactic universitar

Octavian Petre, inginer

Bodrug Mariana, economist

Barbarie Virgil, inginer exploatare portuara

Carmen Cristureanu, manager

Cursaru Flaviu Florian, software developer

Vasile Popa, inginer

Agnes Toma, designer

Ionescu Ileana, medic

Daniela Konovală, poet

Comșa Cristina, terapeut

Zipis Camelia, muncitor

Narcis Belibou, optometrist

Gheorghe Ciubuc, informatician

Ovidiu Toma, inginer pensionar

Dan Perju, politist

Ioana-Mihaela Popescu, profesor, pensionar

Veturia Florica Lutai, economist

Horia Barleanu, inginer

Florin Turcanu, antreprenor

Nicoleta Georgescu, pensionar

Adrian Manolescu, inginer

Ulescu Nicolae-Laurențiu, funcționar public cu statut special

Anton Coradin Bratasanu, jurist

Onisoru Gheorghita-Claudiu, inginer

Ildikó Csőke, bibliotecar

Mitran Stefania, jurist

Crenguța Hariton , actor

Daniela Vitan, economist

Balaban Andrei, inginer

Constantin Crînganu, teolog

Dumitru Maria, pensionara

Elena Andronache, programator

Speriosu Loredana, medic

Luca Anamaria, profesor

Cristina Iorga, economist

Mihai Veliciu, student

Elena Iorga, asistent medical

Ionuț Ruse, administrator biserică

Dragos Nicu, jurnalist

Gabriel Boholț, regizor

Marius Antonescu, jurnalist

Sergiu Sandu, inginer

Sergiu Ouș, inginer

Angela Ciobanu, pensionar

Tudor Mereacre, inginer

Livia Mihalcea-Caranfil, artist plastic

Traian Cristian Calistru, statistician

Maria Serbanescu, violonista

Daniela Roșu, profesor

Laura Urcan, programator

Olivia Klein, laboranta chimista

Emil Moldovan, inginer, antreprenor

Mangalea Dorinel, inginer

Spiridon Nicoleta, inginer

Curaj Aurelia, medic geriatru

Păluțiu-Vlădică Claudia, designer

Octavian Athanasiu, inginer pensionar

Anca Andreescu, jurist

Salajan Rozalia, inspector resurse umane

Bobirci Rozalia, profesor

Avram Valentina

Pasca Liliana, profesor

Alina Ilie, economist, traducator

Scoarță Marius-Alin, miner

Radu Mihaela, contabil

Adrian Barau, inginer

Rodica Barau, economist

Nicoleta Rizea, economist

Trăistaru Cosmin, inginer

Hucan Ovidiu-Constantin, muncitor fabrica

Ion Tănase, inginer

Mihoc Ștefan, dezvoltator software

Mihoc Elena-Mihaela, dezvoltator software

Albu Ionut-Valentin, antrenor si arbitru de dans sportiv, tehnician nutritionist in boli

Scoarță Loredana, asistent medical

Ana-Maria Luca, tehnician dentar

Husău Delia, farmacist

Peiu Daniela, medic

Elena Ioniță, farmacist, psiholog

Ivașcu Ioana, medic

Daniela Voicu, medic

Baltaretu Elisabeta, medic

Ogrin Daniela, medic

Ionescu Emilia, medic

Negulici Cristea Violeta, medic

Carmen Lidia Niculescu, medic

Balan Simona, farmacist

Dumitru Bădilă, medic

Dumbravă Oana, medic

Cucoș Veronica, medic

Țenoaica Ana Maria Sorina, medic

Ceban Carmen Gianina, medic

Iliescu Margareta Paula, medic

Dragoș Negoescu, medic

Popescu Elena Cristina, medic

Stefu Alice Cleopatra, medic

Mariana Găleșanu, medic

Carmen Negoescu, medic

Nicolae Livadă, profesor

Mihaela Simulescu, medic

Florin Iordache, medic

Pană Ecaterina, medic

Ciobanașu Simona, medic

Munteanu Laurențiu, medic

Smoc Oana-Maria, medic

Smoc Ionel , medic

Bordea Maria , medic

Andronache Laurentia, medic

Radauceanu Carmen, medic

Simona Bectas, medic

Marius Radu, medic

Geletu Gabriela, medic

Ungureanu Ana Maria, medic

Petrila Mihaela, medic

Tudor-Sever Stăncioiu, medic

Popa Magdalena, medic

Cecilia Petrovan, medic

Csobánczy Éva-Katalin - studenta, angajata

Maria Alexandrescu, profesor

Dr. Radu Mihaela medic

Preot Adam Dumitru Ionel

Ionescu Iuliana, inginer

Elena Dan, scriitor

Liana Floarea, interpretă de limba engleză

Mihai Floarea, profesor, publicist

 

Grigoraș Ana Adnana , funcționar public 
 
 
Grigoraș Florin Ioan, masinist
 
 
Grigoraș Ioan, pensionar
 
 
Grigoraș Elena, pensionară 
 
 
Apreutesei Maria Simona, îngrijitoare persoane vârstnice
 
 
Apreutesei Alin, sofer 
 
 
Bursuc Ecaterina,  pensionară 
 
 
Malanca Carmen, agent comercial
 
 
Malanca Costel,  șomer 
 
 
Malanca  Agurita, pensionară

Csobánczy Éva-Katalin - studenta, angajata

 

Bogdaneanu Cristiana, consultant IT
 
 
Bogdaneanu Elena, asistenta medicala
 
 
Bogdaneanu Ioan, economist
 
 
Bogdaneanu Sabina, istoric
 
Pr. Stefanescu Cosma Dragos
 
 
Psihoterapeut Stefanescu Loredana Adriana
 
 
 
Dr. Christa Todea-Gross, Medic primar MF
 
 
 
Trăistaru Vanessa, inginer chimist
 
 
Cristian IACOVITA, cercetator stiintific, doctor in fizica si sef lucrari la fac. de Farmacie, UMF Cluj-Napoca, disciplina de Fizica Farmaceutica-Biofizica
 

Ștefan Ruxanda, actor și regizor

Mădălina Ruxanda, medic stomatolog

Florin Chilian, muzician

Stefan Nistor, profesor

Ivănescu Adrian, șomer

Profesor Mușat Luiza Mariana

Magda Stan, asistent medical

Farmacist și psiholog Elena Ioniță

Matei Ioan Daniel preot, profesor

Dr. Ionut Lupu, medic

Daniela Croitoru medic

Emil Croitoru asistent madical

Dr. Mihaela Trifan, medic

Daniela Porcescu, economist

Cobjug Alin Stefan, inginer constructor

Epure Gruia Nicolae, student

Gorea Virgil Daniel, economist

Ionescu Alecsandra, medic stomatolog

Radu Mihai-Constantin, inspector de specialitate

Radu Oana-Madalina, functionar contabilitatea furnizorilor

Mihaela Stefanescu, administrator firma

Gafenco Maria-Alexandra, student

Lupu Atena, economista

Dr. Vacariu Simina Madalina, medic

Nedelcu Mihaela

Prof. Univ. Dr. Toma Vasilica, medic

Nita Ioana, medic primar laborator

Ana Marius, fizician

Mirela Hagiu, artist plastic

Adrian Ghibus, programator IT

Rodica Sindile profesor pensionar

Traistaru Ramona, tehnician maseur și inginer

Daniel Radu, pensionar

Panaite Ana-Maria, studenta anul 6 Medicină dentară

Syriana Hertzug, inginer

Viorel Juretcu, economist

Cozma Viorel, pensionar

Cozma Paula Oltica, contabil

Cozma Andreea, medic

Cozma Madalin, medic

Monica Turcan, economist

Iulian Corneliu Ichim, resp. vinzari

Alina Ionescu, "corporatist"

Vacariu Ovidiu, student Medicina dentara

Tudorascu Lacramioara, consilier

Serediuc Corneliu, prof. univ. dr. ing. colonel (in trecut)

Florina Bendea, matematician și absolvent Teologie ortodoxa

Zamfir Gabriel, preot

Ciolacof George Daniel, șofer camion

Ciolacof Alina, casnica

Lucian Purcaru, inginer

Ciurdia Tudor, tehnician

Petronel Grigoraș, inginer proiectant

Izbasa Sorin-Eugen, inginer

Irina Onisoru, specialist resurse umane

Matei Irina-Maria, profesor

Honceru Delia, medic

Sebastian Ioja, inginer

Cocuz Sandrino Cristian, economist

Drăguț Ana, profesor

Lucica Fotea, profesor

Martin Nicoleta

Daniel Necula, cadru didactic

Samoila Constantin, inginer

Alina Lungu, medic stomatolog

Horvath Brigitte, pensionară

Dr. Mihaela Hanganu

Nichitescu Veronica, inginer

Viorica Petrescu, profesor

Crina Sucevianu, inginer

Gabriel Radu, medic

Necea-Vasiloni Titus-Cristian, web designer

Cecilia Spearpoint, inginer electrotehnicā/ retele electrice, scriitor, poet, pictor

Mihaela Coleasa, inginer

Andronic Loredana, inginer

Panaite Alexandru, student

Hojbota Radu, prof. pensionar

Badescu Cerasela, economist

Stefan Daniela, inginer chimist, patron

Stefan Lucian, inginer mecanic, patron

Antonia Cazacu, traducator

Andrei Schärfer, om vechi-normal

Cosmin M. Stoica, asistent medical

Ema Boldor, inginer

Popa Raluca, analist

Monica Besleaga, profesoara

Alexandru Coman

Grigoruta Viorica, economist

Riedel Ruxanda

Filip Maria, asistent social

Constantin Adrian, operator calculator

Carmen Proca, inginer

Constantin Oprea, manager

Andrei Mihoc, teolog și învățător

Violeta Apetrei, farmacist, antreprenor

Lucian Olaru, muzeograf

Cucuteanu Doina, profesor

Balan Mariana, asistent

Nistor Andreea, specialist Resurse Umane

fam. Petrescu Ioan, profesor univ. (biochimist),

Petrescu Magda, medic,

Petrescu Ioan-Radu, farmacist

Lang Ileana

Livia Bologea, economist

Constantin Oancea, diplomat economist

Toma Anca Maria, farmacist

Horia Stanescu, economist

Ramona Maria Musat, profesor

Gabriel Marian, inginer

Rodica Gabriela Chira, profesor

Marcel Moldovan, economist

Grosu Veronica, prof. univ. dr.

Voicu Eugenia, inginer

Arcire Iulian, economist

Ionela Maria Dănilă, medic

Marcel Moldovan, economist

Vârlan George Domenico, inginer

Arcire Iulian, economist

Comnea Violeta Cristina, economist (și analfabet funcțional după părerea guvernanților)

Grigoras Vasile Viorel

Gabriela Rîncu, economist

Raluca Antonescu, consilier comunicare relationala

Camelia Tabara, inginer, manager national relatii cu clientii

Iustina Antoanela Bacosca, psiholog clinician principal, profesor Gr.i, Piatra Neamt

Aferăriței Constantin

Oancea Viorica, profesor

Negru Sorin, inginer aparatura medicala, specialist in epidemiologie, sterilizare

Logigan Daniela, profesor

Nae Ciprian, inginer

Florin Podoleanu, inginer

Logigan Daniela, profesor

Logigan Codrin Gavril, pictor

Logigan Maria Teodora, elevă

Dana Jenei, cercetător științific

Marin Valentina, pensionara

Gabriela G. Vlad, scriitoare

Laurentiu Haja, economist

Vasiu Adrian, jurist, tehnician cadastru

Nantu Luminita, asistent medical farmacie

Ciocan Paul-Emanual, inginer

Cristina Mateiu, freelancer

Radu Pârvu, arhitect

Gabriel Neag, inginer

Vasiliu Florin, profesor de matematica liceala

Badea Daniela, profesor

Paul Catalin Constantin, inginer

Rus Claudiu, ofițer maritim

Alexandra Bidu, inginer

Muresan Adrian, inginer

Soric Marian, teolog

Gabriela Samoila-Lazarescu, economist

Enache Eugenia, economist

Mirica Luminita Rozeta, profesor

Sergiu Josanu, medic.

Gabriel Klimowicz, scriitor, jurnalist

Ioana Alina Naghi, mama a 3 copiii, casnica

Gabriela Bighiu, economist

Anca Georgiana Ghita, economist

Rațoi Cristian, arhitect

Catalin Nita, ofiter consilier juridic

Mihaela Nita, judecator

Horhogea Vasile, ofițer în rezervă

Prodan Cătălin, programator, economist

Ana-Maria, project manager

Șofron Monica, asistent medical

Cernescu Maria-Luiza, jurist

Delia Nicolae, medic rezident

Bulancia Daniel, sofer

Marius Oprisor, naistru militar rez., senior PCB laboratory technician

Popa Ioan Adrian, jurist

Popa Arabela, profesor

Viorica Florescu, pensionara

Perpelita Aurelia, dr. conf. Univ.

Prepelita Laura, programator

Budara Marius, psiholog pensionar

Ghican Mariana, consilier juridic

Alina Marini, traducător

Voicu Liviu, inginer, economist

Dan Munteanu, inginer IT

Daniela Proinov, medic pimar

Elena Ciocirlan, casier

Manolache Catalin, inginer

Roxana Milas, sociolog

Rónai József, pensionar

Adriana Knippelberg, inginer

Oana Niculae, arhitect

Chis Iulia, profesor

Dorhoi Andreea, agent vânzări

ing. Andrei Rînea, programator și inginer de securitate informatică

Anca Albici, avocat

Grigore Albici, antrenor

Iulia Pavel, pensionară

Alexandru Ciprian, asistent medical;

Alexandru Alina Elena, asistent medical

Tanase Constantin, inginer

Nicolae Călugăr, teolog

Ioana Nancu, profesor

Emilian Florea Ionele, profesor

Petru Dan Iojiban, medic veterinar

Prioteasa Horia Catalin, pensionar

Anca Francisca Lupu, profesor

Iuliana Ciubuc

Corneliu Stanciu, inginer

Carmen Bâlc, economist

Ionut Pantiru, inginer

Dolea Teodora, pensionar

Dolea Gabriel Gheorghe, pensionar

Radu Farnoaga, geolog

Avocat Constantin Radu Calugaru

Adriana Pop, pensionar

Cristian Bitica, programator

dr. Dan Maria

Geovana Pristavu, inginer

Eduard Barbu, om normal

Sucală Doandeș Gheorghe, militar

Radu-Bruznican Lucian, consilier juridic

Caimac Nasta, asistent medical

Mihaela Gheorghita, economist

Petru Gheorghita, inginer

Samoilă Mihaela, economist

Calmîș Verona, muzician, președintele Asociației pentru Promovarea Culturii și Mediului Accord

Valentin Sbarcea, inginer

Codruța-Diana Jiva, farmacist

Roxana Mihu, medic

Ioan Hancu, pensionar

Constantin Cigolea, operator ghișeu

Mihai-Andrei Udrea, inginer civil

Luminita Bogdanescu, economist

Bragaru Aura, economist

Mihaela Simona Aron, inginer

Bragaru Aura, economist

Alina Burlacu, coordonator statistici

Cristian Nicolae, IT

Marius Denes-Pop, doctor inginer

Constantin Andreea, medic rezident

Irina Ionascu, economist

Antoniu Vasile Berenyi, regizor & scenarist

Lorin Ion, asitent social

Chende Octavian, profesor

Lăcrămioara-Ioana Ciupa, profesor

Claudia Cocoșilă, profesor

Oana Paraschiv, filolog

Ionel Cioabă, preot profesor

Col. Păcurar Stelian, ofițer in retr.

Laura Soare, asistent medical

Simona Frunza, profesor

Nicu Manescu, ofiter mecanic maritim

Băcilă Ioan-Sorin, profesor

Ghita Roxana – fizioterapeut

Dan Apșan, pensionar

Dr. Popescu Gheorghe

Gabriel Pocola, sofer

Valter Cojman, pensionar

Constantin Lipoveschi, ing. TCM pensionar

Dragos Apostol, avocat

Tomita Clipa, pensionar

Constantin Mihail Popescu, prof. dr., bibliotecar, scriitor, traducător, pensionar (din București)

Ella Drăgușin, inginer chimist

Vascea Oana, economist

Mircea Titus Netedu, inginer

Vâlcan Antonie Teodor, elev de liceu

Prunoiu Leonard Ioan, preot profesor în Câmpulung Muscel

Georgian-Tiberiu Mustata, medic psihiatru

Manuela Apreutesei, profesor

Alina David, jurist

Babusanu Corina-Laura, asistent medical

Balas Marinela, asistent medical

Anghel Liana, asistent medical

Babusanu Silvia-Iuliana, pensionara

Babusanu Maria, pensionara

Florin Buicea, programator

Pr. Sorin Teodor

Burcin Simona, absolventa de Medicina Generala

Mihaela Nicolai, jurist

Vasile Turturea, arhitect

Mihaela Nicolai, jurist

Vasile Turturea, arhitect

Luncașu Patricia Elena, asistent medical generalist

Remus Ursache, economist

Olteanu Luminita inginer

Valentina Savu, programator

Luca Dana, terapeut, terapii neconventionale

Ileana Constantinescu inginer

Ioan Furtună, manager „Prințesa Margareta s.r.l.”

Lupu Mihaela, profesoara

Stemate Mihaela, student tehnician medicina ayurvedica

Roxana Dumitrescu

Gabriel-Sorin Panasiu, preot

Ecaterina Hritcu, medic rezident

Gabriela Beck, sociolog

Avocat Dan Ioan Panțoiu

Lucian Dumbravă, scriitor

Runa Petringenaru

Rodica Miitaru, farmacist

Florin Visirin, economist

Buzan Sever, agricultor

Olivia-Petra Coman, scriitor si traducator

Marcel Bancila, inginer software

Constantin Botea, profesor

Paul Rosu, inginer

Luca Clara, mama a 4 copii a caror drepturi sint garantate de constitutia Romaniei. Dreptul de a fi informat corect, dreptul de a alege, dreptul de a fi liber si neintepat

Mihaela Lautarescu

Nor Petrișor, șofer

Dan Cristian, inginer

Kolumbán Lilla, violonistă

Ionescu Silvia, jurist

Suciu Emanuel Sebastian, preot ortodox

Damian Marius, profesor

Costan Gheorghe, profesor

David Alina, medic

Raileanu Ionel, profesor

Stefania Vrotea, inginer energetician

Nichitescu Veronica, inginer

Florescu Romeo, inginer

Florescu Viorica, economist

Irina Talpă, psiholog

Claudia Ciacoi, notar public

Stancu Florin Sorin, software developer

Ioan O. Sandu, filolog

Stanica Elena-Anca, economist

Catalin Suflet, functionar public

Olaru Marian, asistent medical generalist

David Andrei, medic

Anemona Popescu, analist IT

Popa Augustin, inginer

Popa Cristina, jurnalist

Dana Bordea, profesor

Stefan Bordea, actor

Strobach Eveline Elena, designer grafic

Negru Octavian, programator

Tóth Zsuzsanna, asistent medical șef

Dragoș-Arald Năstase, merceolog

Amalia Dobos, psiholog

Mariana Marinescu, asistent medical licentiat

Simona Barbutu, secretara

Andrei Florina, economist

Dragan Corina economist

Eugen Senchea, angajat in sectorul privat, referent relatii cu clientii

Anamaria Noge

Mariana Balaș, mamă

Pascariu Olimpiu, programator

Dr. Nazen Peligrad, muzeograf

Florea Gheorghe, pensionar licentiat

 

Cristina Bozdog, casnică

Cătălina Lăzărescu, profesor

Adrian Demian

Ioan Rudu, economist

Margareta Bako, fizician

Aurelia Zăbavă, economist

Daniela Eugenia Dughir, operator computer, Italia

Oana Predoiu, filolog, psiholog

Tasia Șerban, psihoterapeut

Adrian Șerban, pensionar

Raul Ardelean, antreprenor

Ioana Sefcsik, asistentă contabilă

Dr. Oana Belu, medic

Romelia Suciu, doctor în filologie

Gheorghe Sorin Suciu, doctor în filologie

Dorin Mercuția, inginer automatist

Alice Stănescu, economist

Georgiana Muntianu, educator

Alin Mihai Muntianu, electronist

Marius Mugur, traducător

Mihaela Mugur, traducător

Spiridon Nicoleta, economist

Radu Nuță Maftei

Oana Mădălina Paraschiv, economist

Marinela Mihalache

Ileana Stupariu, profesor universitar doctor, Facultatea de Geografie, București

Leonard Ursulescu, programator

Ion Ghiva

Marius Lazăr, sociolog cercetător

Viorel Preda, profesor de religie ortodoxă

Radu Oniga, inginer programator

Răzvan Munteanu, arhitect

Florin Vasile, inginer

Victor Afteni, inginer

Adrian Mihăilescu, inginer

Grațiela Stoicescu, inginer

Ioana Foaltin, programator

Elena Solunca, publicist

Andrei Bogdan Zaiț, inginer rețele electrice

Stefana Zaiț, operator calculator

Anda Maria Alexe, economist

Daniela Cristina Arsene, profesor

Paula Popa, jurnalist, specialist marketing IMB

Natalia Grijincu, economist

Vasile Dobrin, manager

Daniela Constantin, asistent medical generalist

Grigore Daniel Iurea, instalator

Ciprian Dumitru Huian, expert contabil

Ioana Ținca, avocată

Camelia Pelivan, profesor

Ion Gorunescu

Elena Stoian, biochimist, economist

Stefan Bodrog, tehnician meteo

Rodica Moga, asistent medical

Felix Ciprian Onofrei, manager proiect construcții

Felix Trușcă, profesor

Genel Enache, profesor

Felicia Ionela Stărpu, economist

Victoria Todea, economist

Mihai Alexandru Huamesu

Emilia Cristina Pop, profesor

Eugenia Neațu, jurist

Dr. Ciprian Popescu, medic

Cristina Elena Nechita, economist

Diana Iulia Caragea, jurist

Daniel Dacila, inginer

Dr. Roberta Alexandra Sandu, medic

Daniel Amza, matematician

Oana Ichim, tehnoredactor, revista "Memoria"

Elena Crăciun, educator

Viorica Brânză, chimist

Gheorghe Brânză, proiectant

Eugen Tănăsescu, inginer

Dr. Silvia Nedelcu, medic

Marcel Poșa, inginer IT

Sorin Vințeanu, jurnalist, pictor-restaurator, teolog

Florin Drăcea, economist

Modesta Stavăr

Viorica Dumitrașcu, subinginer chimist, pensionar

Daniela Macovei, profesor

Irina Nastasiu, jurnalist

Dr. Delia Dragoș, medic primar

Cătălin Popa, inginer

Dr. Carla Luminița Fabian, medic

Elena Măruță, întreprinzător privat

Iulian Gudină, arhitect, conferențiar universitar

Carmen Bazilescu, artist plastic

Nadia Badacă, farmacist

Daniela Stoica, translator

Mariana Polocoser, consilier-asistentă socială

Uwe Oprescu, muncitor român, Germania

Irina Cangiopol, profesor, educator cultural

Gabriel Geller, designer

Maria Ispas, inginer

Andreea Mădălina Stama, operator IT

Dr. Călin Alexandru Pop, medic

Dr. C. I. Nicolaie, medic

Paula Rotaru, asistentă medicală

Căpitan (r) Marian Marchidanu, șef serviciu de prevenire și protecție

Oliviana Ecaterina Pintilei, asistent medical generalist

Cătalin Poroșnicu, profesor

Mihaela Raluca Tănăseanu, economist

Ioana Mante, inginer

Adrian Pavliuc, profesor

Corneliu Florian Ormeneanu, economist, pensionar

Dr. Virginia Pascu, medic

Eduard Pascu, inginer

Adrian Croitoru, manager sisteme de securitate

Viorel Drafta, biofizician, pensionar

Doina Maria Vălimăreanu, medic homeopat

Sergiu Ciocârlan, scriitor

Bogdan Frățilă, inginer

Margarita Sidorov

Mirela Hagiu, artist plastic

Ionuț Bogdan Ouatu, inginer

Mihaela Boboc, profesor

Dr, Maria Elefteriu, medic generalist

Tina Enache

Maria Trușcă, profesor

Felix Trușcă, profesor

Ion Gabriel Petre, proiectant

Dr. Simona Bigiu, medic

Viorela Marcu, inginer

Laura Florescu, economist

Cornelius Serghie, profesor

Andrei Daniela, economist

George Balcangiu, matematician, pensionar

Preot Ionuț Rancea

Ilie Manta, profesor

Carla Alexandra Radu

Ioana Popa, bibliotecară

Daniela Georgeta Neguț, profesor

Stefan Varlam, inginer pensionar

Adriana Boerescu, artist plastic

Gheorghe Constantin, inginer

Maria Popa, inginer

Alina Vagner, consultant vânzări, biolog, optică

Florin Flueraș, artist

Silviu Mădălin Cristian, student

Ioan Adrian Popa, jurist

Arabela Popa, profesor

Mircea Bogdan Negoiță, arhitect

Ana Ioana Negoiță, matematician

Sorina Goga, inginer chimist

Ioana Schiaua, inginer

Silviu Robert Schiaua, inginer

Cezara Nițu, programator IT

Luminița Ionete, inginer

Emilia Drăgan, asistent medical

Dr. Andreea Mirela Avram, medic

Anda Bărbulescu

Ioana Lazau, asistent medical

Alexandra Șerban, farmacist

Marcela Voinea, economist

Lucian Motovelet, artist, IT

Ecaterina Voicu, referent resurse umane

Gabriela Nichita, economist

Irina Zaharia, profesor

Letiția Bortea, profesor

Solomon Răzvan, electrician

Daniel Trandafir, polițist, consilier juridic

Dora Daniela Drăgoi, designer

Tatiana Nicoleta Andrei, asistent medical

Adriana Dumitrescu, biolog

Dr. Lucreția Groza, medic

Mariana Pricop, profesor, pensionar

Liliana Popa, grefier

Dr. Nadina Nistor, medic

Dr. Radu Nistor, medic

Julia Bordeianu, profesor, pensionar

Anda Les, laborant

Maia Maironi, designer

Mihaela Clopot, specialist resurse umane

Av. Rebei Carmen Daniela

Av. Tocaciu Ioan George Stelu

Dr. Felecan Maria Diana, medic

Laura Poenaru

Adrian Leca, profesor psihopedagog

Ioan Sorin Băcilă, profesor