ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apelul pentru apărarea libertății individuale și naționale conferite de Dumnezeu și împotriva tendințelor dictatoriale și anti-constituționale de impunere a vaccinării forțate, lansat pe site-ul ActiveNews în ziua marelui protest pentru Libertatea din Piața Victoriei a fost semnat până acum de sute de oameni.

Între semnatari se află bioeticianul prof. dr. Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, dr. Răzvan Constantinescu, actrița Manuela Hărăbor, regizorul Iulian Capsali, muzicianul Harry Tavitian, prof. dr. Ștefan Mindea, neurochirurg și preot, prof. univ. dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române, Eugen Mihăescu, membru de Onoare al Academiei Române, numeroși medici, farmaciști, asistenți, profesori, preoți, artiști, jurnaliști, scriitori, economiști, ingineri, muncitori, avocați, cadre militare și alte categorii, ceea ce este extrem de îmbucurător. De asemenea, numeroase organizații ale societății civile românești s-au raliat Apelului, între care Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților sau Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România.

Lista de semnături rămâne deschisă pentru toți cei care doresc să se alăture acestui imbold pentru apărarea ființei naționale. Apelul-manifest va fi trimis forurilor din România și din străinătate care mai pot face ceva pentru apărarea și salvarea umanității.

Citiți-l, semnați-l și răspândiți-l către prietenii Dvs de AICI:

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii. SEMNAȚI AICI