ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O judecătoare americană a declarat luni ilegală obligația federală de a purta mască sanitară în transportul public din Statele Unite. Obligativitatea impusă de CDC privind utilizarea măștilor inutile în avioane și în alte mijloace de transport în comun a fost astfel anulată pe 18 aprilie 2022, după 2 ani de chin impus... ilegal, ca și la noi.

Judecătoarea Kathryn Kimball Mizelle, de la tribunalul din Tampa, statul Florida, a considerat în decizia sa că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, principala agenție federală de sănătate, și-au depășit prerogativele prin impunerea acestei obligații, care se aplică în special la avioane, trenuri, metrouri și autocare, scrie și Agerpres care citează AFP.

Punerea în aplicare a obligativității măștii a încălcat dreptul administrativ, a hotărât Mizelle, judecătoare numită în funcție de Donald Trump, care a ordonat agenției să anuleze politica la nivel național ca răspuns la un proces intentat de Health Freedom Defense Fund, transmite Epoch Times.

CDC a încălcat Legea privind procedura administrativă, deoarece nu a dat o notificare înainte de a impune mandatul în februarie 2021, a scris Mizelle într-o hotărâre de 59 de pagini pe care o puteți CITI și ARHIVA de AICI.

Citiți și ARAFAT S-A COVIDAT. Triplu vaccinatul, imuabilul și intangibilul super-mascat, tot a făcut Covid. „SIGUR și EFICIENT”