ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele trecute aminteam cum presa americană a redescoperit că „Dr. Moarte”, porecla lui Anthony Fauci, unul dintre scenariștii și regizorii Afacerii Covid, a participat și a aplicat aceeași schema de azi și la declanșarea „epidemiei” de SIDA.

Articolul însoțit de filmarea cu Profesorul Robert Wilner, cel care îl acuza în față pe Fauci, este fenomenal -  PREMIERĂ MONDIALĂ: Dr. Moarte, Anthony Fauci, acuzat și de inventarea „epidemiei” de SIDA, recunoaște că virusul COVID nu ar avea origini naturale. Republicanii din Senatul SUA cer oficial Raportul serviciilor de informații americane. VIDEO: PLANDEMIA! .

Astăzi vă prezentăm versiunea românească a Afacerii, cu corespondentul de Dâmbovița al lui Fauci, Streinu - Cercel, monstrul uman care preconiza internarea tuturor persoanele de peste 65 de ani în lagăre, după ce la începutul generării virusului pe glob afirma cu o notă gravă de cretinism cronic: „Focarul este un punctișor pe harta Chinei. Riscul ca virusul să ajungă în România este substanțial redus.” 

Streinu-Cercel: Vor muri 2 milioane de români!

În timpul gripei aviare, în iunie 2006 același personaj care ar fi trebuit cercetat până acum pentru propagarea de informații false generatoare de panică, susținea: „Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4-5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar 2 milioane dintre aceștia vor muri. Oamenii trebuie să știe că ne așteptăm la un virus foarte agresiv”.

În 2010, în timpul gripei porcine, individul aflat pe ștatele de plată ale Pfizer, a generat isteria vaccinării folosindu-se cinic de moartea actorului Toni Tecuceanu. Un articol din Cotidianul, din ianuarie 2010, ne relevă, ca și în cazul lui Fauci, cum industria farmaceutică și pionii ei mondiali și locali au acționat și atunci exact la fel ca acum. Schema este aceeași. 

În 2010, dr. Wolfgang Wodarg, pe atunci un oficial european, același care azi avertizează împreună cu fostul vicepreședinte Pfizer Dr. Michael Yeadon asupra riscurilor serurilor experimentale Covid, spunea că directorii companiilor farmaceutice au inițiat o "campanie de panică" care a determinat Organizația Mondială a Sănătății să declare pandemie.

Prof. dr. Petre Calistru de la „Victor Babeș” afirma atunci curajos adevăruri valabile și azi:

"Acum nu se mai cuceresc țările cu sabia, ci economic, forțându-le să achiziționeze și ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus în slujba individului, ci a producătorilor de medicamente și echipamente medicale. Nu mai există grija față de individ, ci doar de stimulare a consumului. Una este să tratezi un pacient care are nevoie și alta să arunci cu antivirale și să lași însă oamenii fără de nici unele – fără mâncare, o locuință încălzită etc. Totul este un joc economic mondial. Este suficient să ne uităm și să vedem că președintele Obama este cel mai înverșunat agent de vânzări din lume pentru vaccinul împotriva gripei porcine, iar președinta OMS era chiar fericită când a anunțat ca exista pandemie. Această gripă nu a apărut acum, unele studii japoneze arată că virusul gripal A/H1N1 este de cel puțin 30 de ani, poate chiar 100”. 

Redăm în continuarea articolul cu valoare istorică din Cotidianul cu speranța că se vor trezi cât mai mulți români hipnotizați de propaganda ticăloasă a servitorilor industriei farmaceutice:

AH1N1, pandemie de isterie. Acuzații de manipulare. Streinu Cercel contrazis de confrați

Gripa AH1N1 a intrat în România în paroxism mediatic. Adrian Streinu-Cercel amenința nevaccinații care se vor contamina cu AH1N1 că-i va pune să-și plătească tratamentul (exact ca Ludovic Orban zilele trecute - Nota Redacției ActiveNews). Un specialist de la Comisia europeană acuză o isterie indusă de companiile farmaceutice pentru businessul secolului. Iar fratele lui Toni Tecuceanu spune că fatal i-a fost un alt tip de virus "de spital” și că fratele său a fost folosit într-o campanie mediatică în condiții mai mult decât neclare.

Paul Tecuceanu, fratele celebrului actor, și-a făcut publice îndoielile în legătură cu moartea cauzată de virusul AH1N1. Iată ce declară pentru Evenimentul Zilei: „Mi-e teamă – având în vedere toate întrebările pe care mi le pun -, să nu fie vorba și de o manipulare. Nu am dovezi în sensul ăsta, în afară de acest act și de cele spuse din spital. Siguranța cu care domnul Streinu-Cercel a spus: «Toni Tecuceanu a fost bolnav de gripă porcină» nu se regăsește în acest act, în ce este trecut aici. Este un mare semn de întrebare pentru mine. În plus, nu s-a zis nimic de virusul luat din spital”, concluzionează Paul Tecuceanu.

Virusul luat din spital, diferit de cel împotriva căruia se luptă acum cu toate mijloacele, este amintit de Paul Tecuceanu în Adevărul: "Despre acest virus luat din spital, mi-au spus două doamne doctor, una de la terapie intensivă și una dintre cele care îi urmăreau tratamentul. La un moment dat, o doamnă doctor mi-a spus că s-ar putea ca noua infecție să ajungă la rinichii lui Toni. Sunt convins că medicii de acolo au făcut tot posibilul de a-mi salva fratele, însă nu înțeleg de ce virusul nou nu apare pe nici unul din documentele medicale ale lui Toni".

Evenimentul Zilei are însă declarația șefului secției anatomo-patologie de la Spitalul Colentina, unde i s-a făcut necropsia lui Toni Tecuceanu: „În momentul în care se face necropsia virusul nu se vede, se văd complicațiile care pot fi secundare și altor afecțiuni. Tot ceea ce am prelevat se procesează, iar la final vom da un buletin în care corelăm toate datele, cele de hematologie, biochimie, culturi de sânge etc”, explică prof. dr. Florica Stăniceanu. Medicul adaugă însă „că există însă un test pozitiv pentru gripa A/H1N1 făcut la Institutul Cantacuzino”.

Streinu-Cercel neagă o posibilă folosire a numelui Tecuceanu pentru succesul campaniei: "nu a existat nimeni din Ministerul Sănătății care să facă propagandă din acest caz pentru a-i determina pe oameni să meargă la vaccinare. Oamenii au făcut o conexiune psihologică: și o vedetă poate să moară de la acest virus".

Mișcările antivaccin iau amploare pe Internet

Deja se distribuie pliante în care cetățenii sunt informați că nu e bine să-și facă vaccinul. S-au consacrat siteuri împotriva vaccinului care gestionează toate știrile și toate zvonurile despre efectele nocive ale vaccinului. De la bloguri care fac revista presei și adună mărturii împotrivă, până la siteuri cu profil religios care luptă aprig împotriva campaniei de vaccinare demarate de statul român. 

România Liberă încearcă să afle cît mai multe despre producția vaccinului:

"În privința informațiilor care circulă pe Înternet, anume că vaccinul împotriva A/H1N1 ar conține și adjuvanți, unul fiind squalena, care ar fi responsabil de declanșarea unor boli foarte grave, precum scleroza în plăci, artrita reumatoidă și lupusul,  conducerea Institutului "Cantacuzino" din București neagă vehement.

"Vaccinul pe care îl producem noi este un vaccin inactivat, monovalent, fără adjuvanți. Alți producători folosesc adjuvanți, dar al nostru nu are așa ceva. Este la fel ca celelalte vaccinuri antigripale, doar că are o altă tulpină, fiind vorba de A/H1N1. Dar virusul conținut este inactivat, vaccinul fiind controlat și respectând toate normele internaționale. Conține thiomersal, un prezervat ce are un derivat de mercur, dar cantitatea este infimă și nu este absolut deloc periculoasă. Și alte vaccinuri, nu doar cel împotriva gripei, conțin acest thiomersal, care are rolul să împiedice infectarea produsului și să nu declanșeze reacții adverse sau toxice, dar cantitatea prezentă nu este periculoasă. În cantitate mare, ar putea avea efecte secundare, dar nu este cazul la acest vaccin. La o doza de 0,5 ml de vaccin există 0,01 micrograme de derivat și riscul apare când sunt prezente peste 50 de micrograme", a declarat Viorel Alexandrescu, directorul Institutului Cantacuzino pentru Romania Liberă.

Specialiștii anti-vaccin

În argumentele internauților care luptă împotriva vaccinului este foarte des citat specialistul de la Institutul de Boli Infecțioase Victor Babeș, prof. dr. Petre Calistru care declara pentru Romania Libera:

"Acum nu se mai cuceresc țările cu sabia, ci economic, forțându-le să achiziționeze și ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus în slujba individului, ci a producătorilor de medicamente și echipamente medicale. Nu mai există grija față de individ, ci doar de stimulare a consumului. Una este să tratezi un pacient care are nevoie și alta să arunci cu antivirale și să lași însă oamenii fără de nici unele – fără mâncare, o locuință încălzită etc. Totul este un joc economic mondial. Este suficient să ne uităm și să vedem că președintele Obama este cel mai înverșunat agent de vânzări din lume pentru vaccinul împotriva gripei porcine, iar președinta OMS era chiar fericită când a anunțat ca exista pandemie. Această gripă nu a apărut acum, unele studii japoneze arată că virusul gripal A/H1N1 este de cel puțin 30 de ani, poate chiar 100”.  

Un alt specialist, de data asta de la Comisia Europeană, a pus gaz pe foc cu o declarație de război împotriva unui lobby agresiv dus de industria farmaceutică. Cităm siteul Antena3.

"Un expert european în domeniul sănătății a declarat că pandemia de gripă porcină este una falsă, menită să crească vânzările companiilor farmaceutice. Wolfgang Wodarg, directorul departamentului de sănătate din cadrul Consiliului Europei, susține că toate companiile farmaceutice au avut profituri de milioane de dolari de pe urma virusului AH1N1.

Oficialul european spune că directorii companiilor farmaceutice au inițiat o "campanie de panică" care a determinat Organizația Mondială a Sănătății să declare pandemie. Acesta a demarat deja o anchetă pe această temă și susține că avem de a face cu "unul dintre cele mai mari scandaluri din industria farmaceutică ale secolului". Până la finalul acestei luni, Consiliul Europei va susține o ședință pe această temă, informează The Sun.

S-au făcut bani mulți în urma afacerilor cu vaccin antigripal. A fost însă o alarmă falsă. A fost folosită moartea lui Toni Tecuceanu pentru demararea unei campanii de vaccinare de succes? Sunt întrebări ale căror răspunsuri nu le vom afla cert prea curând.

Sursa: Cotidianul

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews