ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 „Moarte Subită” - filmul deja cunoscut cititorilor ActiveNews în versiunea originală, difuzată de noi în direct chiar în ziua premierei mondiale - este un documentar produs de Stew Peters și regizat de Nicholas Stumphauzer și Matthew Miller Skow. În premieră națională, ActiveNews lansează azi versiunea tradusă profesionist și subtititrată de Ionel Trandafir, traducător merituos, care a mai oferit publicului românesc numeroase producții de importanță internațională, disponibile în secțiunea noastră de Documentare Video. Acestea sunt considerațiile sale asupra filmului de mai sus:

Acest film șocant arată cum nenumărate persoane din întreaga lume au murit subit după ce au primit injecțiile. Ceea ce se găsește în venele lor este oroare pură...

De când au început vaccinările în masă, în toate țările lumii se observă un nou fenomen: nenumărate persoane perfect sănătoase mor subit. Un număr mare de sportivi, piloți de avion, șoferi de autobuz, celebrități, personalități media... se prăbușesc brusc, mulți în fața camerelor de luat vederi!

O căutare rapidă pe internet relevă milioane de pagini, dedicate acestui fenomen.

Acest film nu este pentru cei slabi de inimă, deoarece este o expunere necenzurată a terorii provocate umanității prin injecțiile experimentale. Este o dovadă incontestabilă că într-adevăr injecțiile fac parte dintr-un program de depopulare în masă.

Documentarul se concentrează, de fapt, pe ceea ce s-a întâmplat cu sângele multora dintre cei care acum "mor subit".

”Moarte Subită” este un nou documentar care prezintă interviuri video cu medici și antreprenori de pompe funebre, precum și clipuri de știri despre rata ridicată a deceselor în urma introducerii "vaccinurilor" COVID.

Atacurile de cord, miocardita, cheagurile de sânge, accidentele vasculare cerebrale, cancerul și alte boli care nu au legătură cu COVID provoacă decese în masă în întreaga Americă și nu numai. Filmul prezintă imagini tulburătoare despre un ”material” alb, fibros, extras din vasele de sânge ale cadavrelor.

Steve Kirsch s-a oferit să plătească 2 milioane de dolari oricărei persoane din orice centru medical academic important sau agenție guvernamentală pentru a răspunde la întrebări în mod oficial despre siguranța și eficacitatea vaccinurilor și pentru a analiza datele VAERS, dar nimeni nu a acceptat provocarea sa. Un grafic arată scăderea bruscă a ratei fertilității și a natalității în lumea occidentală și în Taiwan. Cazurile de avorturi spontane și de copii născuți morți au crescut semnificativ odată cu lansarea campaniilor de injectare COVID. Se estimează că 68% dintre americani au făcut injecția.

Până și agentia americană FDA admite că este necesar să așteptăm până în 2025 pentru a ști dacă vaccinurile sunt periculoase, în timp ce mii de vieți sunt distruse.

MINCIUNA UCIDE!

Lansare SUA: 21 noiembrie 2022

Traducere: Ionel Trandafir – 29 noiembrie 2022