ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost găsit decedat într-un șanț dintr-o comună din Săbăoani. Lângă el se afla o bicicletă, cu care se deplasase până când a căzut mort de pe ea. Cazul  a fost semnalat de trecătorii din zonă, potrivit zchnews.

Polițiștii ajunși la locul incidentului nu au găsit urme de violență pe corpul acestuia urmând a se deschide o anchetă de ucidere din culpă.

„În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul bărbatului urmează a fi  transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Neamț.
 
Dacă e de vină vaccinul salvator Covid, de regulă Pfizer, că așa l-a rugat Ursula pe Cîțu, va fi cam greu pentru polițiști să ajungă la Bourla. Dar poate pâna la Gheorghiță e mai ușor.