ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Conducerea și colectivul Primăriei Municipiului Beiuș, anunță cu profund regret, dispariția prematură a colegei lor, DAN RODICA ( 11 mai 1964, Lazuri de Beiuș-2 martie 2023, Oradea).

De profesie ingineră, a lucrat la Ștei, apoi din anul 2018 a activat în cadrul Biroului Tehnic-Compartimentul Investiții și Amenajarea Teritoriului în funcția de consilier superior.

A fost o colegă deosebită, liniștită și conștiincioasă, preocupată de munca ei și de o relație naturală și omenească cu cei din jur.

În data de 26 ianuarie, spre nefericire, a fost transportată de urgență la spital, direct de la serviciu, apoi transferată la Oradea, cu un diagnostic foarte rezervat.

Din păcate, în ziua de 2 martie a.c., Rodica Dan s-a stins din viață, la doar 59 de ani...

Noi, foștii colegi, o vom păstra ca o amintire blândă, ca un om bun, care n-a știut să facă decât lucruri la locul lor, în liniște, pace și înțelegere în jurul său...

Colectivul Primăriei Municipiului Beiuș, își exprimă profundul regret pe această cale, pentru dispariția prematură a colegei lor, și este alăturată în durere familiei îndoliate.

Dormi în pace, suflet blând...

Înmormântarea va avea loc duminică, 5 martie 2023, în localitatea Lazuri de Beiuș.”, a anunțat Primăria Beiuș, citată de BijorJust.

Citiți și Moarte subită la 37 de ani. Un Jandarm din Oradea s-a prăbușit pe ringul de dans la o nuntă din Beiuș

„Rodica Dan, a venit la Beiuș în anul 2018, prin concursul împrejurărilor, de a-și continua profesia de ingineră, sperând că -aproape - ultimul deceniu din viața activă de muncă, îi va petrece cu folos pentru ea și împrejurul său.
Toți cei care au avut „de lucru” cu ea, prin prisma slujbei, nu au putut să constate decât că este un om bun, un suflet frumos. Harnică și silitoare, ca o elevă din vremurile vechi, făcea totul cu o conștiinciozitate parcă nefirească vremurilor prezente. (...)

Nimic nu a prevăzut furtuna ce avea să înceapă în 26 ianuarie din acest an, când brusc, colegii au trebuit să constate că - e rău – e de rău. A fost dusă de urgență la spital, apoi transferată la Oradea, iar veștile erau sumbre, negre, deznădăjduitoare. Prognostic rezervat, spun în aceste cazuri, sursele medicale... Organismul ei cedase, cine știe oare motivul? Prea mult stres acumulat, vreo afecțiune ascunsă, o supărare mare?

Nu credem că vom afla adevărul, chiar dacă l-am ști - nu ne mai ajută cu nimic...”, consideră un angajat al Primăriei Beiuș, care mai adaugă:

„Ironia cruntă, a plecat pe drumul fără de întoarcere de la muncă. În dimineața respectivă, a venit senină, neștiind că va fi ultima zi de serviciu...”

O utilizatoare Facebook, Niculina Croitoru, comentează la această postare: „Dumnezeu s-o odihneasca in pace si condoleante familiei ! Foarte trist... Ce paradox, am avut o colega de liceu (deci beiuseanca de origini), tot Rodica Dan, si din pacate si ea a plecat dintre noi la sfarsitul lui 2021 tot in urma unei boli crunte si manifestata rapid.”

Pe data de 24 octombrie 2021, Primăria Beiuș anunța Hotărârile ilegale ale CNSU și Guvernului: „Se instituie obligativității purtării măștii de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Accesul vizitatorilor în toate instituțiile publice centrale și locale, operatorilor economici, care funcționează în clădiri de birouri private, este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării etc”, cu fotografie elcoventă de mai sus.

Vedeți și EXCLUSIV. FOTOGRAFIE și MĂRTURIE despre jandarmul de 36 de ani mort subit la o nuntă din Beiuș. GROAZĂ: Tânărul nu avea afecțiuni cardiovasculare și era într-o formă fizică foarte bună

Vaccinarea organizată de Primăria Beiuș a început pe 15 februarie 2021 în sala de sport de pe lângă Colegiul Național Samuil Vulcan cu produsul Astra-Zeneca-Oxford și a continuat cu Pfizer Biontech și Johnson & Johnson. POSTARE PRIMĂRIE: