ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr jandarm de la Oradea a decedat sâmbătă seara pe ringul de dans, nu după mult timp de la debutul unei nunți susținută la un cunoscut restaurant de la Beiuș, scrie Otilia Șandor de la Bihor Online.

Nunta începuse în jurul orei 20:00, iar în jurul orei 21:00, Luca Viorel dansa și s-a prăbușit deodată pe jos.

Echipajul medical de urgență ajuns la fața locului a constatat că tânărul suferise un stop cardiorespirator și a executat manevrele de resuscitare preț de o oră, dar eforturile au fost în final în zadar.

S-a declarat decesul.

Citiți și Profesor de la Academia SRI, mort subit la 47 de ani. Istoricul Cristian Niță, cu o experiență de peste 20 de ani în intelligence, a decedat în urma unui infarct

Luca Viorel avea 37 de ani și lucra la sediul Jandarmeriei din Oradea ca tâmplar. Nu era în sistemul operativ, deci nu depunea efort fizic foarte susținut, apreciază autoarea.

ACTUALIZARE: Avea 36 de ani! EXCLUSIV. FOTOGRAFIE și MĂRTURIE despre jandarmul de 36 de ani mort subit la o nuntă din Beiuș. GROAZĂ: Tânărul nu avea afecțiuni cardiovasculare și era într-o formă fizică foarte bună

 

Colegii și șefii lui spun că nu știau ca Viorel să fi avut vreo afecțiune cardiovasculară, care să îi fi venit acum de hac, scrie ziarista din Bihor.

Luca era căsătorit și avea doi copii, o fată și un băiat. Era din Crâncești, dar lucra la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi de foarte tânăr.

Citiți și Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin

Comandantul IJJ Bihor, inspectorul șef Ioan Bogdan, a declarat că este înmărmurit de vestea groaznică și spune că e alături de familia îndoliată:

„Suntem alături de familia greu încercată. Era tânăr, avea doi copii, nu știm să fi fost bolnav. Ne vine greu să credem că nu mai e printre noi!”.

Dumnezeu să-l odihnească!

Citiți și Alți oameni în uniformă MORȚI SUBIT în timpul serviciului: Cătălin Bucos, 39 de ani, caporal în Batalionul 202 Apărare CBRN și Lidia Tănăsescu, 62 de ani, dispecer al Poliției Locale din Buzău

Când o să înceapă Parchetul General investigarea sutelor, dacă nu miilor, de „morți subite” din România pentru a stabili cauzele lor și vinovații?