ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inventatorul vaccinurilor cu ARNm și al ARN-ului ca medicament, Dr. Robert W. Malone, i-a spus lui Steve Bannon că presa mainstream minte și că nu s-a documentat cu privire la autorizația FDA pentru vaccinul Comirnaty de la BioNtech, potrivit America's Frontline Doctors.

Malone afirmă, în esență, ceea ce Robert F. Kennedy Jr. a explicat - iar ActiveNews a preluat - deja. FDA a emis două scrisori distincte, pentru două vaccinuri distincte din punct de vedere juridic: (1) vaccinul PFIZER-BIONTECH, disponibil în prezent, pentru care s-a primit doar o autorizație de utilizare de urgență (EUA) și pentru care producătorul este exonerat de răspundere în caz de efecte adverse; (2) vaccinul autorizat acum, COMIRNATY, de la BioNTech, care este similar, dar nu neapărat identic primului, și care nu este disponibil încă - „nu s-a început fabricarea și etichetarea lui” - iar când va fi disponibil, producătorul nu va mai fi exonerat de răspundere în caz de efecte adverse. Prin urmare, produsul proaspăt autorizat - despre care se face atâta caz - nu există încă.  
 



 
 
Malone explică modul în care înțelege el conținutul scrisorii de aprobare a cererii de licență biologică: aprobarea generală pentru produsul BioNTech nu ar include o autorizare completă, până cel devreme în 2023 sau 2024, când vor fi finalizate restul studiilor clinice. De asemenea, este important de reținut că vaccinul de la BioNTech nu se poate administra copiilor cu vârsta mai mică de 16 ani, spre deosebire de vaccinul autorizat de urgență, care poate fi administrat și copiilor cu vârsta mai mare de 12 ani. 

Urmăriți aici dialogul dintre Dr. Robert W. Malone și Steve Bannon:
 



Citiți aici scrisoarea FDA de aprobare a cererii de licență biologică (BLA), trimisă Pfizer Inc. în data de 23 august 2021.