ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 24.09.2022: A MURIT! DEZVĂLUIRI MAI JOS.

ȘTIREA INIȚIALĂ: O mamă de 35 de ani a căzut secerată pe stradă în timp ce își ducea copilul la școală. Femeia din Iași a intrat în stop cardio-respirator și a fost găsită în comă de către medici, a transmis azi, 22 septembrie, Realitatea TV.

Citiți și NOUL NORMAL: Femeie căzută moartă în plină stradă la Vaslui - VIDEO. Noi am avertizat din mai 2021: ROMÂNII VOR CĂDEA CA MUȘTELE!

Din câte se pare, când a căzut, femeia a fost observată de un medic ce trecea pe acolo întâmplător. Acesta ar fi inițiat manevrele de resuscitare, până la venirea ambulanței, care a continuat procedura până când femeia și-a recăpătat pulsul.

Ulterior, aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Când a ajuns la spital, aceasta se afla în comă post-resuscitare, având embolie pulmonară.

Femeia a rămas intubată în stare extrem de gravă, dar sub supravegherea medicilor.

ACTUALIZAREA:

Tânăra care a căzut în stradă, în timp ce își ducea copilul la școală, a murit pe patul de spital. Ea se numea Georgiana Pecură - Scutăriță și avea doi copii. La doar 35 de ani - după alte informații, 38 -, Georgiana s-a stins din cauza emboliei pulmonare, informează BZI care ne oferă și fotografii cu biata victimă de pe unul din conturile ei de Facebook:

Georgiana Pecură, tânăra care a ajuns la spital zilele trecute, după ce a căzut în stradă în timp ce își ducea copilul la școală, a decedat. La scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor, femeia a murit chiar sub ochii acestora. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator luni, 19 septembrie 2022, în zona CUG. Martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat acesteia primul ajutor. Din câte se pare, când a căzut, femeia a fost observată de un medic ce trecea pe acolo întâmplător.

Acesta ar fi inițiat manevrele de resuscitare, până la venirea ambulanței, ce au fost continuate, iar femeia și-a recăpătat pulsul. Totuși, starea ei era una extrem de gravă și a fost transportată de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon” pentru a fi sub supravegherea medicilor.

Georgiana Pecură a murit după o embolie pulmonară

 

Incidentul s-a petrecut luni dimineața, în jurul orei 8:00. Femeia a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” puțin după ora 9:00. Medicii au precizat că aceasta se afla în comă post-resuscitare, având embolie pulmonară. Tânăra a rămas intubată în stare extrem de gravă, dar sub supravegherea medicilor. Embolia pulmonară (sau tromboembolismul pulmonar – TEP) se produce atunci când un tromb (cheag de sânge), cel mai frecvent de la nivelul unei vene profunde, se desprinde și ajunge la nivelul plămânilor. Aici, din cauza calibrului mic al arterelor pulmonare, obturează complet sau parțial vasele pulmonare în care ajunge. Sângele nu mai poate circula la acest nivel și, astfel, se instalează manifestările tromboembolismului, mai informează Bună Ziua Iași.

Cum apare embolismul? Are vaccinul împotriva COVID-19 vreo legătură?

Originea trombilor este reprezentată, în 90 la sută din cazuri, de trombozele venoase ale membrelor inferioare. Formarea cheagului de sânge la nivelul unei vene este favorizată de o creștere a vâscozității sângelui ce este asociată cu stagnarea acestuia în venă și, uneori, cu un traumatism la nivelul venos. Agenția Europeană a Medicamentului a identificat o asociere între vaccinarea împotriva COVID-19 și apariția unor evenimente trombotice.

Nou studiu prezintă „dovezi incontestabile” că vaccinurile cu ARNm anti-COVID provoacă leziuni vasculare și ale organelor 

Autoritățile vacciniste afirmă că combinația raportată de cheaguri de sânge și trombocite scăzute din sânge ar fi foarte rară, iar beneficiile vaccinării împotriva COVID-19 depășesc riscurile efectelor adverse. Totuși, ceva pare să se întâmple. Mulți tineri și-au pierdut viața, în ultima perioadă, în urma unor boli ce au legătură cu coagularea sângelui.

Îmbălsămătorii vorbesc: Cheaguri imense în cadavre, cu o compoziție ciudată, neumană, lungi cât un picior și de grosimea unui deget. FOTO CU AVERTISMENT DE OROARE 

Are vaccinul împotriva COVID-19 vreo legătură? Posibil, spun unii medici, însă nimeni nu își asumă o asemenea afirmație, conchide sursa citată.

 

Citiți și EXCLUSIV. Studii care arată asocierea între vaccinurile anti-covid și leziunile pulmonare, unul dintre efectele adverse grave – posibila cauză a morții subite a baschetbalistei Alessia Maria Raiciu, chiar în ziua când împlinea 18 ani. ANALIZĂ ACTIVENEWS