ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne iertați că poate vă stricăm ziua cu imaginea de mai sus și articolul de față dar nu ne facem decât datoria de a vă prezenta ceea ce apare și în presa conservatoare mai cunoscută din Statele Unite. Cu siguranță, aceste informații nu le veți afla în prea multe publicații din România, așa că ne asumăm riscul de a vă afecta pofta de mâncare. E bine să trimiteți totuși acest articol și cunoscuților vaccinați, cu rugămintea de a începe cât mai repede tratamente de dezintoxicare.

The Epoch Times:

Mai mulți îmbălsămători din întreaga țară au observat cheaguri mari, uneori foarte lungi, „fibroase” și „cauciucate” în interiorul cadavrelor pe care le tratează și vorbesc despre descoperirile lor.

Numeroși îmbălsămători din diferite state au confirmat pentru The Epoch Times că au observat acești cheaguri ciudate, începând fie din 2020, fie din 2021.

Nu se știe încă dacă cauza noului fenomen al cheagurilor este COVID-19, vaccinurile, ambele sau ceva diferit, scrie prevăzător sursa citată.

The Epoch Times (la fel ca și ActiveNews) a primit videoclipuri și fotografii ale cheagurilor anormale, dar nu le-a putut încărca spre publicare din cauza nivelului de oroare pe care îl declanșează vizionarea acestora.

Citiți și Declarația șocantă a unui patron de pompe funebre din Marea Britanie: Numărul de copii morți este de 10 ori mai mare. Sunt foarte multe cazuri de miocardită în ultimul timp. De când s-au vaccinat oamenii, unitățile de depozitare sunt pline

Mike Adams, care conduce un laborator acreditat ISO-17025 în Texas, a analizat cheagurile în luna august și a constatat că acestea sunt lipsite de fier, potasiu, magneziu și zinc.

Laboratorul lui Adams folosește spectrometrie de masă cu plasmă cuplată inductiv (ICP-MS), spectrometru de masă cu triplu cuadripol și cromatografie lichidă-spectrometrie de masă, testând de obicei alimentele pentru metale, pesticide și glifosat.

„Am testat unul dintre cheagurile de la îmbălsămătorul Richard Hirschman, prin ICP-MS. De asemenea, a fost testat cot la cot, sânge uman viu de la o persoană nevaccinată”, a declarat Adams pentru The Epoch Times.

El a constatat că cheagurilor le lipsesc elemente cheie prezente în sângele uman sănătos, cum ar fi fierul, potasiul și magneziul, ceea ce sugerează că acestea sunt formate din altceva decât sânge.

Adams își unește forțele analitice cu mai mulți medici și intenționează să investească din propriul buzunar în echipamente pentru a determina mai departe compoziția și cauza probabilă a acestora.

Structurile asemănătoare unor corzi diferă ca mărime, dar cele mai lungi pot fi la fel de lungi cât un picior de om, iar cele mai groase pot fi de grosimea degetului mic de la mână.

Citiți și Termografia computerizată și analizele de sânge ale vaccinaților anti-Covid. Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!” 

Creșterea dramatică a numărului de cheaguri

Richard Hirschman, un director de pompe funebre și îmbălsămător autorizat din Alabama, a reamintit că lucrează în această meserie de la tragedia din 11 septembrie 2001.

„Înainte de 2020, 2021, probabil că am fi văzut undeva între 5 și 10 la sută din cadavrele pe care le îmbălsămam [având] cheaguri de sânge", a declarat Hirschman pentru The Epoch Times.

„Suntem familiarizați cu ceea ce sunt cheagurile de sânge și a trebuit să ne confruntăm cu ele de-a lungul timpului”, a spus el.

El spune că, în prezent, între 50 și 70 la sută din cadavrele pe care le vede au cheaguri.

„Pentru mine, să îmbălsămez un cadavru fără cheaguri, cam cum era pe vremuri, înainte de toate aceste lucruri... este deja rar”, a spus Hirschman.

„Excepția este să îmbălsămezi un corp fără cheaguri”, a precizat el.

Analiza cheagurilor

Graficul de mai jos arată diferențele dintre sângele celor nevaccinați și cheagul testat cu ICP-MS, conform analizei lui Adams:„Observați că markerii elementali-cheie ai sângelui uman, cum ar fi fierul, lipsesc în cheag (care este doar la nivelul 4,4% din sânge). O situație similară se înregistrează cu magneziul, potasiul și zincul. Aceștia sunt markeri clari pentru sângele uman. Sângele uman viu va avea întotdeauna un nivel ridicat de fier, altfel persoana ar fi moartă. Acești cheaguri nu au aproape deloc fier, nici magneziu, etc.", a declarat Adams pentru sursa citată.

Vă invităm să studiați analiza integrală de domeniul ororii la The Epoch Times.