ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cetățenii nemulțumiți de șantajul practicat de Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în ce privește neprimirea la cursuri (și nu numai) a studenților și profesorilor nevaccinați sunt așteptați luni în fața Rectoratului la o manifestație de solidaritate cu cei discriminați.

„Luni, ora 9:30, se organizează o manifestație în fața Rectoratului UBB, pe str. Mihail Kogălniceanu. Vă așteptăm în număr cât mai mare, mai ales pe cei tineri. 
Manifestația e de solidaritate față de studenții UBB care aleg să nu se vaccineze, aceștia fiind discriminați deoarece sunt nevoiți să-și achite la fiecare 2-3 zile contravaloarea testelor pt. a putea participa la activitățile didactice în varianta clasică”, se arată într-un mesaj distribuit pe Facebook

După cum ActiveNews a relatat, UBB Cluj-Napoca discriminează studenții și le condiționează cazarea în cămine de vaccinare. Totodată, mai mulți absolvenți au dat în judecată UMF Cluj din cauză că le-a condiționat de vaccinare accesul la festivitatea de absolvire. În luna iunie, un student de 21 de ani al Facultății de Chimie și Inginerie Chimică a Universității Babeș-Bolyai a murit la câteva zile după vaccinare.
 
Tot în luna iunie, un alt clujean de 22 de ani, student al Institutului Politehnic, s-a îmbolnăvit grav după ce a dezvoltat o miocardită în urma vaccinării cu Pfizer. Bogdan Dragoteanu și-a petrecut vara prin spitale și nu s-a reabilitat complet nici până astăzi. Putem presupune că amândoi se vaccinaseră în primul rând pentru a participa neîngrădiți la sesiunea de examene. Va plăti pentru ei Universitatea care și-a permis să facă presiuni și discriminări în scopul injectării serurilor experimentale Covid?