ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La sfârșitul săptămânii trecute, Grupul TRONOS al Patriarhiei Române a participat la un concert inedit pe Arena Națională, organizat de TVR cu mai mulți artiști, în memoria victimelor Covid, numărate de aparatul de contabilizat morți al propagandei la 57.000.

Dar noi credem că artiștii participanți s-au străduit să omagieze toate victimele, moarte cu sau de Covid, vaccinate sau nevaccinate, cât și cele arse de vii în spitale - fără a se găsi nici un vinovat - cât și a cele decedate cu tratamente necorespunzătoare sau chiar ucise deliberat pe patul de spital, conform anchetelor în derulare ale Parchetului.

Ieri seară, marele protopsalat al Catedralei Patriarhale, Arhidiaconul Mihail Bucă, a publicat pe contul său de YouTube o filmare de la evenimentul grandios, pe care o preluăm și noi aici, cu mulțumiri aduse psalților Patriarhiei.

Dintr-o declarație acordată în exclusivitate pentru Știripesurse înainte de concert, am aflat de la Arhidiaconul conducător: „Grupul Tronos nu se implică în această campanie de vaccinare. El merge doar să cânte și pentru a bucura sufletele oamenilor. Grupul psaltic Tronos este neutru, nu este pro vaccinare, iar noi considerăm că fiecare trebuie să aibă libertatea de alegere.”, a spus Arhidiaconul Mihail Bucă. Felicitări!