ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Am vrut să fie o zi ca oricare alta!

Dragii mei,

Deși am vrut să fiu o frunză pe care o bate vântul și nu știe unde ajunge,

Deși am vrut să mă fac neobservat, poate din cauza oboselii și a încercărilor,

Deși mi-aș fi dorit să mă retrag într-o pustie,

DRAGOSTEA voastră și multele mesaje mă fac să mă opresc din acest vuiet al vânturilor ca să VĂ MULȚUMESC!

Este ziua mea de naștere, o zi mare, deoarece Sfântul Martir Antim Ivireanul este prăznuit astăzi. Un model de viață creștină, un model, deși de alt neam, care a fost mai român decât mulți alți români, un model care a ajutat și a încurajat ca limba română să fie limbă de cult, tipărind zeci de cărți de cult în frumoasa noastră limbă.

Această zi este de mare însemnătate pentru mine. Este ziua în care am apărut pe lume, ziua în care părinții mei m-au născut, ziua în care m-am născut pentru eternitate.

Sunt un om mic și neînsemnat și plin de păcate. Dar, iubirea, dragostea și atașamentul vostru față de mine mă fac să lupt cu și mai multă putere.

Voi lupta pentru biserica lui Hrtistos, voi lupta pentru copiii de la Fundeni, voi lupta pentru Bine.

Vă rog frumos să fiți lângă mine, în continuare, și să mă încurajați cu dragoste și cu iubire, cum numai voi știți să o faceți.

Dumnezeu să vă ocrotească famiile voastre, gândurile voastre, și în tot lucrul cel bun să faci rai din tot ce ai.

Vă mulțumesc!” - scria Părintele Arhidiacon Mihail Bucă la aniversarea sa de anul trecut. Acum ne transmite că „De ziua mea, mă aflu la Mănăstirea Vatoped, mă rog pentru voi, mulțumindu-vă pentru urări! Rog pe Maica Domnului să vă poarte fiecăruia de grijă și să vă dea bucurii duhovnicești!”.

Îl puteți asculta pe conducătorul Grupului TRONOS, Arhidiaconul Mihail Bucă, o reală voce a Ortodoxiei Românești, pe conturile sale de YouTube și Spotify.

Citiți și Părintele Arhidiacon Mihail Bucă, protopsaltul Catedralei Naționale, la ceas aniversar. La Mulți Ani de la ActiveNews și Prof. Ilie Bădescu!

ActiveNews îi urează La Mulți Ani întru Slava lui Dumnezeu și sănătatea întregii sale familii!

Aici îl puteți asculta la cel mai recent concert al său, un Concert Caritabil TRONOS, TRONOS JUNIOR și RIBALE WEHBE pentru reconstrucția Mănăstirii Turnu:

La Mulți Ani cu Radu Gyr!