ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maria Băsescu, soția fostului președinte Traian Băsescu, a declarat, marți dimineața, că pacientul este încă la spital. „În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu, marți dimineața pentru România Tv.

Băsescu a fost internat de urgență, vineri dimineața, într-un spital din Paris. Potrivit primelor informații, venite de la InPolitics și citate și de ActiveNews, fostul președinte ar fi suferit un AVC. Ulterior, potrivit surselor Antena 3, Traian Băsescu ar fi suferit complicații la inimă.

 

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Citiți și VACCIN sau CNSAS? Traian Băsescu ar fi căzut din picioare. Surse: la CNSAS, Germina Nagâț i-a ascuns dovezile de colaborator/agent al Securității ani de zile