ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apar noi informații despre starea lui Traian Băsescu, care, potrivit informațiilor din mass-media, ar fi internat într-o clinică din Bruxelles, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Inițial s-a afirmat că fostul președinte ar fi fost transportat de urgență la Paris. Informația a fost transmisă în exclusivitate de Bogdan Tiberiu Iacob și dezvoltată de ActiveNews aici: ACTUALIZARE Traian Băsescu ar fi suferit un AVC. Familia l-a internat de urgență într-un spital din Paris

Potrivit România TV citată de ȘtiripeSurse, Traian Băsescu ar fi căzut din picioare când a aflat decizia ICCJ, care a decis definitiv că a fost colaborator al Securității, decizia în urma căreia a rămas fără drepturile de fost șef de stat. Astfel, Băsescu și familia sa trebuie să plece din casa de protocol pusă la dispoziție de statul român.

Decizia definitivă a instanței vine după ce, potrivit surselor noastre, CNSAS a scos la lumină documente ascunse ani de zile de fosta șefă a Direcției de Investigații Germina Nagâț. Documentele au apărut brusc în momentul în care Nagâț a vacantat poziția de control de la investigații pentru a o ocupa pe cea de membru al Colegiului CNSAS din partea USR și GDS.

Alte surse vorbesc despre faptul că Traian Băsescu ar fi mers în urmă cu o săptămână la un control la Spitalul Militar Central, iar medicii i-ar fi descoperit mai multe afecțiuni.

Pe de altă parte Băsescu a susținut continuu „vaccinarea” „anti-Covid”. Pentru a intra în Parlamentul European era necesar certificatul de vaccinare contestat doar de un singur europarlamentar român.