ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bucureștenii cu Tesla de zeci de mii de euro stau ore întregi la coadă, noaptea, în parcarea subterană de la mall, ca să-și încarce mașinile electrice gratis, asta în timp ce, un „plin” la un bmw electric poate ajunge până la 1100 de lei, relatează RomâniaTV.

Zeci de șoferi de mașini electrice Tesla au stat, vineri seara, ore întregi la cozile uriașe formate în fața supercharger-ului din parcarea mall-ului Promenada pentru a-și încărca vehiculele gratuit.

În tot acest timp, pentru un BMW iX Xdrive50, cu o baterie de 105,2 kWh, plinul făcut acasă pornește, conform simulării Newsweek , de la 72 lei la Hidroelectrica. Cu „Enel Fix Relaxat” (5,30 lei/kWh) ajunge la 557 lei, cu „E.ON Cool Electric” (2,93 lei/kWh) la 308 lei, cu „CEZ Rezidențial” (4,56 lei/kWh) la 480 lei și la, atenție, 1.169 lei la We Power Team SRL (11,11 lei/kWh), mai scrie sursa citată.