ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Paula Iliescu, împreună cu colegele sale de la Asociația „Medici pentru Consimțământ Informat”, dr. Gabriela Ionescu, dr. Ana-Maria Ungureanu, dr. Tatiana Uruioc, îi îndeamnă pe români să solicite politicienilor și decidenților accesul la tratamente precoce antivirale precum Arbidolul, Favipiravir și Ivermectina, conform Protocolului National terapeutic si studiilor randomizate controlate. Cele patru participante la discuția moderată de dr. Anca Nițulescu subliniază importanța tratamentului precoce a noului coronavirus și explică în ce constă acesta.

„CEREȚI PARLAMENTARILOR SĂ SE ADUCĂ ÎN FARMACII ARBIDOL (ARBIVIR, UMIFENOVIR) , FAVIPIRAVIR ȘI IVERMECTINĂ. Cu aceste tratamente extrem de multe cazuri nu ar mai evolua spre forme severe de boală, nu ar mai ajunge la spitalizare, intubare și deces. Scăzând numărul de forme severe și de decese NU VA MAI EXISTA MOTIV SĂ MENȚINĂ STAREA DE ALERTĂ ȘI NU VA MAI EXISTA MOTIV PENTRU IMPUNEREA CERTIFICATULUI DIGITAL!

Dați SMS-uri sau mergeți personal la ei. Vorbiți-le politicos și cereți-le acest lucru. În orice boală dacă dai tratament precoce o vindeci mai ușor și mai repede! Dacă nu dai tratament, se agravează!

TOȚI ROMÂNII, VACCINAȚI SAU NU, AVEM NEVOIE DE TRATAMENT CU ANTIVIRALE ADMINISTRATE PRECOCE PENTRU CĂ TOȚI PUTEM FACE COVID. Este o boală virală! Nu vă ajută antibioticul decat in cazul in care boala virala(COVID-19 ) se complica si apare o suprainfectie bacteriana. Dar tratamentul cauzal, din primele zile de simptome, este obligatoriu cu antiviral. Favipiravir și umifenovir merg în primele 10 zile, dar ivermectina, în toate fazele bolii. Asta spun studiile randomizate controlate, nu e o simplă presupunere sau experiment!”
 
Va invitam sa aflati mai multe despre tratamentul precoce din ambulatoriu al bolii Covid-19 urmarind inregistrarea de mai jos.  VIDEO:
 
 
 
Asociația „Medici pentru Consimțământ Informat” vă oferă și un videoclip cu o perspectivă holistică despre Profilaxia și tratamentul precoce al bolilor respiratorii virale: