ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Adina Alberts se declară împotriva orelor de educație sexuală în școli și susține că, în România, copiii trebuie învățați, mai degrabă, cum să se ferească de pericolul pedofiliei.


„Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE!

V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”.
Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT! „Educația sexuală” nu este o materie dacă ea nu este predată de un specialist, o persoană avizată în domeniu. Mai mult decât atât, menirea primordială a sexului este PROCREEREA. Asta ar trebui să afle, în primul rând, copiii. Accentele trebuie moderate, exprimarea temperată, sănătatea și igiena sexuală evidențiate mai ales. Educația sexuală ar trebui predată de un medic. Și nu trebuie să uităm de BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ. Cu ele ar trebui să începem informarea copiilor noștri dpdv sexual. Pentru asta ar trebui, într-adevăr, un manual!

În final, vă dau o soluție, doamna Monica Cristina Anisie, vă deschid ochii spre o adevărată problemă din această arie: PEDOFILIA!
Băgați, doamnă, specialiști în școli care să le explice copiilor care sunt metodele de abordare a ACESTOR PERVERȘI, cum acționează, cum păcălesc copiii și CE SĂ FACĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE SUNT ÎN PERICOL!”, a scris Adina Alberts.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, la începutul lunii aprilie, legea care prevede obligativitatea organizării în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, a unor programe de educație pentru viață și pentru sănătate, inclusiv educație sexuală pentru copii.
 
ActiveNews a relatat, la începutul lunii martie, că deputații au adoptat un proiect de lege care prevede obligativitatea organizării în școli, cel puțin semestrial, a unor programe pentru viață și sănătate, inclusiv educație sexuală pentru copii. Propunerea legislativă modifică și completează Legea 272/2004 privind „protecția și promovarea drepturilor copilului”.