ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Bill Gates le-a spus vineri colegilor săi miliardari că este nevoie de mai multe eforturi pentru a combate schimbările climatice, în cadrul unui discurs ținut la conferința anuală Sun Valley din Idaho, în timp ce mulți dintre mogulii tehnologiei și-au făcut apariția cu avionul privat, conform surselor Daily Mail.

Traficul aglomerat de avioane private de marți a făcut ca Administrația Federală a Aviației din SUA să introducă restricții asupra controlului traficului aerian, interzicând temporar plecarea altor avioane de pe coasta de vest a țării până în Michigan și Canada.

În februarie, în timp ce își promova cartea "How to Avoid a Climate Disaster", Gates a declarat: "Îmi compensez emisiile de carbon prin cumpărarea de combustibil curat pentru aviație și prin finanțarea captării carbonului și prin finanțarea unor proiecte de locuințe cu costuri reduse pentru a folosi electricitate în loc de gaze naturale și astfel am reușit să le elimin și a fost uimitor pentru mine cât de scump era acest cost, acest cost pentru a fi ecologic... trebuie să reducem acest lucru". 

Gates, în vârstă de 65 de ani, a participat la cea de-a 37-a adunare anuală fără soția sa, Melinda, de care s-a despărțit, în urma anunțului de divorț făcut în luna mai.

Joi, el a fost văzut plimbându-se pe terenul stațiunii din Idaho cu Evan Greenberg, președinte și director general al gigantului în asigurări Chubb.

Bezos a fost văzut joi alături de iubita sa, Lauren Sanchez, după ce a renunțat la frâiele Amazon cu trei zile mai devreme. Bezos nu mai este CEO - rol preluat acum de Andy Jassy, despre care ActiveNews a scris că este un evreu cu origini maghiare și posibile legături cu orașul Iași.

Pe 20 iulie, Bezos va zbura în spațiu pentru o călătorie de 11 minute cu compania sa, Blue Origin. Rivalul său britanic în cursa spațială, Sir Richard Branson, a anunțat că va merge în spațiu astăzi, pe 11 iulie - devansându-l pe Bezos cu 11 zile.

Branson nu a fost văzut la conferința de la Sun Valley și se crede că se află în mijlocul ultimelor pregătiri pentru călătoria istorică.

Vineri după-amiază, grupul a participat la o altă sesiune axată pe leadership în vremuri tulburi, potrivit unui program obținut de Variety.

Printre participanți se numără directorul CIA, Bill Burns, și predecesorul său David Petraeus, care a condus agenția din septembrie 2011 timp de un an.

Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului și candidat la președinție, este, de asemenea, prezent anul acesta. 

Variety a relatat că sesiunile din cadrul conferinței, care au început marți și se desfășoară până sâmbătă, au avut loc în aer liber. 
 
 
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews