ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avigdor Lieberman, ministrul de Finanțe al statului Israel, lucrează la un proiect de anulare a pașaportului Covid, având în vedere că nu există nici o bază medicală și epidemiologică pentru acest document.

Pașaportul de vaccinare „dăunează în mod direct economiei, funcționării zilnice (a acesteia, n.tr.) și induce panica în rândul populației”, a scris Lieberman pe Twitter, citat de MSN.com

El a recunoscut că „nu există nici o bază medicală și epidemiologică pentru pașaportul” Covid. Apoi, a adăugat: „Lucrez... la anularea pașaportului „verde” ca să ne putem menține viața de zi cu zi”.
 
O altă țară intens vaccinată căreia nu i-a folosit la nimic a treia doză și nici obsesia pentru certificatul de vaccinare a anunțat astăzi că renunță de săptămâna viitoare la certificate și măști în spațiile publice.
 
Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat miercuri că începând de joia viitoare se revine la planul A (fără restricții), iar obligativitatea certificatului Covid, precum și a purtării măștilor în spații publice vor lua sfârșit.